Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Elena Udrea va fi audiată mâine în Bulgaria de trei judecători, în procesul de extrădare

Elena Udrea va fi audiată mâine în Bulgaria de trei judecători, în procesul de extrădare

Mâine începe procesul de extrădare a Elenei Udrea din Bulgaria, la o săptămână după ce a fugit din țară, odată cu pronunțarea sentinței definitive în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea va fi audiată mâine în Bulgaria de trei judecători, în procesul de extrădare
Sursa foto: Antena 3
de Corina Matlinschi    |    12 Apr 2022   •   20:52

Fostul ministru al turismului o să fie audiat mâine în fața a trei judecători. Această primă decizie nu va fi definitivă și poate fi contestată.

Elena Udrea va sta în arest preventiv cel puțin până joi, când se va judeca contestația pe care a făcut-o la măsura arestului preventiv. Elena Udrea a solicitat prin avocatul ei revocarea sentinței și emiterea unei alte măsuri preventive mai blânde.

Elena Udrea și-a închiriat o locuință în Bulgaria pentru următorii 7 ani, tocmai pentru a demonstra că nu are de gând să fugă de acolo, dar asta nu a fost suficient pentru a-l convinge pe judecătorul din Bulgaria, care a decis că Elena Udrea trebuie să stea în arest preventiv.

Citește și: Mega-proiectul imobiliar al Elenei Udrea din Cluj-Napoca: Complex cu 10.000 de apartamente | Partenerul său, principalul asociat al firmei dezvoltatoare

Dacă va fi adusă în România, Elena Udrea își va ispăși pedeapsa de 6 ani de închisoare din Dosarul "Gala Bute" la Penitenciarul de Femei Târgușor Nou.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close