Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Făina de insecte, interzisă printr-un proiect de lege. Marcel Ciolacu: ”Protejăm produsele tradiționale românești!”

Făina de insecte, interzisă printr-un proiect de lege. Marcel Ciolacu: ”Protejăm produsele tradiționale românești!”

Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, a anunțat că astăzi a depus un proiect de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte.

Făina de insecte, interzisă printr-un proiect de lege. Marcel Ciolacu: ”Protejăm produsele tradiționale românești!”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    13 Apr 2023   •   12:00

”Protejăm produsele tradiționale românești! Am depus astăzi proiectul de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor prevăzute în Registrul Național al Produselor Tradiționale.

Așa cum au făcut și alte țări europene, la fel trebuie să facem și noi! În plus, toate produsele alimentare care vin din import și conțin ingrediente obținute din insecte trebuie să fie expuse separat pe rafturile magazinelor.

Oamenii trebuie să știe ce cumpără, iar eticheta să fie clară și să conțină informații complete cu privire la aceste produse.

Patriotismul economic înseamnă protejarea producătorilor locali și a produselor și mâncării tradiționale românești”, a transmis Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu faina de insecte
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close