Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Familii destrămate în urma exploziei de la Călimănești. Doi părinți au aflat vestea cumplită de la un polițist: "Ne-a întrebat dacă avem copii"

Familii destrămate în urma exploziei de la Călimănești. Doi părinți au aflat vestea cumplită de la un polițist: "Ne-a întrebat dacă avem copii"

Explozia de la Călimănești a lăsat în urmă familii destrămate şi multă suferinţă. Părinţii a doi fraţi răniţi au povestit cum au aflat vestea de la un poliţist care le-a bătut în poartă.

Familii destrămate în urma exploziei de la Călimănești. Doi părinți au aflat vestea cumplită de la un polițist: "Ne-a întrebat dacă avem copii"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Sep 2023   •   19:00

Cu lacrimi în ochi, familiile victimelor rănite în explozia din Vrancea povestesc cum au aflat tragica veste.

"A venit un organ de Poliție și a sunat la poartă. Ne-a întrebat dacă avem copii la Umbrărescu. Am zis că avem doi și mi-a spus că s-a produs o explozie", povestește mama celor doi frați.

Una dintre victime nici nu lucra la acel şantier. Este şofer, iar în seara dezastrului venise doar să descarce o cisternă cu ciment. De atunci şi până acum, familia nu mai ştie nimic de el.

"Nu știu nimic. Nu ne-a spus nimeni nimic. Așteptăm. Am vorbit cu Poliția, am fost la spital la Adjud și la Focșani. Nu se știe nimic!", spune fiul victimei.

Citește și: CNAIR susține că a respectat toate avizele pentru lucrările de pe Autostrada Moldovei A7. Precizări după explozia de la Călimănești

Identificarea celor patru persoane care au decedat a fost dificilă, pentru că trupurile lor erau de nerecunoscut. Anchetatorii au folosit actele firmei, pentru a vedea pontajele şi aşa au ajuns să afle cine sunt cei care au murit.

În urma exploziei, patru persoane și-au pierdut viața, iar alte cinci au fost grav rănite.

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close