Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Femeia care a furat un milion de euro de la clienţii unei bănci din Alba, apoi i-a dat bisericii, scapă de dosarul penal

Femeia care a furat un milion de euro de la clienţii unei bănci din Alba, apoi i-a dat bisericii, scapă de dosarul penal

Caz incredibil în justiția română! O femeie care a furat un milion de euro de la clienții unei bănci, apoi a donat banii bisericii, a scăpat de dosarul penal. Cum a fost posibil.

de Claudia Popovici    |    31 Mai 2023   •   17:22

O femeie angajată a unei bănci din județul Alba a scăpat basma curată după ce a sustras din conturile clienților suma de peste un milion euro, pe care i-a donat mai târziu persoanelor sărmane și bisericilor.

Curtea de Apel Alba Iulia a decis, la 7 ani de la începerea urmăririi penale, să fie prescrisă fapta pentru care femeia fusese trimisă în judecată și să înceteze procesul penal.

Aceasta a sustras peste un milion euro, falsificând 368 de semnături de pe hârtiile de virament ale diverșilor clienți. Fapta a fost depistată în anul 2016, când un client a descoperit că nu mai are niciun leu în cont.

Acela a fost momentul în care a alertat autoritățile, iar poliția a deschis o anchetă pe numele femeii.

A fost deschisă atunci o cercetare penală.

×
Subiecte în articol: femeie furt bani cont cont bancar
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close