Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Fost președinte al Ucrainei, despre relația lui Vladimir Putin cu consilierii lui: ”Sunt nişte oameni intimidați”

Fost președinte al Ucrainei, despre relația lui Vladimir Putin cu consilierii lui: ”Sunt nişte oameni intimidați”

Vladimir Putin este o problemă pentru întreaga lume, avertizează lui Victor Iuşcenco, președinte al Ucrainei între 2005 și 2010, într-un interviu exclusiv pentru News Hour with CNN. Mai mult decât atât, Iuşcenko dezvăluie şi tipul de relaţie pe care Vladimir Putin o are cu consilierii lui.

Fost președinte al Ucrainei, despre relația lui Vladimir Putin cu consilierii lui: ”Sunt nişte oameni intimidați”
Sursa foto: Antena 3
de Sabrina Preda    |    Sergiu Cora    |    08 Apr 2022   •   19:59

„Dacă vă amintiţi, ultima şedinţă a Consiliului de Securitate al Rusiei s-a transmis în direct, în faţa camerelor TV. I-aţi văzut pe membrii organului consultativ suprem al Rusiei, începând cu ministrul Apărării, conducătorii diferitelor servicii speciale, atunci când Putin îi chema la tribună, unii dintre ei nu puteau lega două-trei fraze. Aceştia sunt nişte oameni intimidați, care au mult peste 70 sau aproape de 70 de ani şi nu sunt în stare să-şi menţină o poziţie demnă pentru vârsta lor.

Putin e un Gingishan care doreşte să audă numai ceea ce-i place, anturajul său înţelege bine ce ştiri trebuie aduse în cahanatul Rusiei şi nemijlocit lui Putin. De aceea n-am speranţă că se va schimba politica instituţională a Rusiei, care a condus la formarea unui model autoritar de tip fascist, că ea se va deştepta într-o bună zi şi va anunţa o nouă politică, poate o politică în care nu va mai fi Putin, nici politic, nici fizic. Eu nu am nici o speranţă că autorităţile ruse dispun de resurse pentru autoepurare, pentru a propune un nou model sau o nouă orânduire în Rusia. De aceea revin încă o dată la faptul că Putin este o problemă, o problemă pentru întreaga lume.”, a declarat Victor Iuşcenco.

Citește și: Victor Iușcenco, omul otrăvit la comanda Moscovei, despre cea mai mare temere a lui Vladimir Putin: ”De aceea se află în buncăr”

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close