Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Gheorghe Flutur a făcut balmoș "stropit cu politică" | "Generalul este poporul român"

Gheorghe Flutur a făcut balmoș "stropit cu politică" | "Generalul este poporul român"

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a gătit în direct la Antena 3 CNN balmoș, spunând că e "stropit cu politică". Prim vice-președintele PNL a răspuns la mai multe întrebări legate de politica din țara noastră.

de Gina Vacariu    |    01 Dec 2023   •   21:06

Președintele Consiliului Județean Suceava și prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, a gătit în această seară românește, în direct la Antena 3 CNN.

Acesta a preparat balmoș tradițional din Suceva, "stropit cu politică", așa cum a spus el, deoarece în timp preparatul gustos se pregătea acesta a primit mai multe întrebări politice.

De exemplu, a fost întrebat cine este generalul, fiind nevoit să aleagă între Nicoale Ciucă sau Klaus Iohannis. Cu toate acestea, "poporul român", a fost răspunsul său.

Citește și: "Nu poți să faci politică pe stomacul gol!" | Liderul liberal Gheorghe Flutur a pârlit porcul cu paie și s-a asigurat că arde peste tot

Ulterior a fost întrebat dacă va merge în continuare cu PSD. "Întâi mergem pe picioarele noastre pentru că eu dacă aș spune că merg cu PSD, semăn a om slab, că am nevoie de cârjă. Eu merg pe picioarele mele. Dacă nu îmi ajunge să guvernez România, mă duc cu cel cu care mă potrivesc cel mai mult. Așa cum stau lucrurile azi, eu nu văd o soluție, decât cu ei", a spus Gheorghe Flutur.

Seara a fost încununată cu dansuri tradiționale din zonă, ale unor tineri și copii din cadrul unor ansambluri folclorice. Aceștia au primit la final mere și colaci.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Flutur PNL
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close