Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Imagini de la locul accidentului din Teleorman | O întreagă familie a pierit după ce s-a izbit frontal de un TIR

Imagini de la locul accidentului din Teleorman | O întreagă familie a pierit după ce s-a izbit frontal de un TIR

Încă o tragedie pe şoseaua care leagă Capitala de Alexandria, numită şi ''Drumul morţii''. Trei copii şi părinţii acestora au murit în această dimineaţă în timp ce tatăl a încercat să depăşească o coloană de maşini. Maşina s-a izbit puternic de un TIR iar impactul a fost fatal pentru toţi cei cinci. De-a lungul anilor, pe acest tronson s-au produs zeci de tragedii, dar nimeni nu ia măsuri.

Imagini de la locul accidentului din Teleorman | O întreagă familie a pierit după ce s-a izbit frontal de un TIR
Sursa foto: Antena 3
de Mădălina Ignat    |    25 Iul 2022   •   18:43

Ultimele imagini cu Raluca, Florin şi trei dintre copiii lor, în viaţă au fost postate în urmă cu şase zile, la o plimbare pe Dunăre.

Bărbatul - plecat tot anul la muncă, în Franţa, venise în ţară. Ieri, familia fusese în Capitală şi se întorcea la Zimnicea.

Dimineaţă, în jurul orei 4, Florin a vrut să depăşească o coloană de maşini. Din faţă, venea un TIR.

Maşina s-a făcut zob. Părinţii şi doi dintre copii au murit pe loc. Al treilea, câteva minute mai târziu. Aveau între 4 şi 13 ani. De fapt, Iasmina împlinise 13 ani în urmă cu doar 4 luni.

Atenţie! Urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

"Impactul a fost unul extrem de violent. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu u mai putut face nimic pentru cele cinci victime, decât sa constate decesul acestora", a prezentat Mădălina Ignat, reporter Antena 3.

Singurele lucruri care nu au fost distruse în urma accidentului au fost încălţările băieţelului cel mic, de 4 ani. Într-o imagine surprinsă de mama lui, în urmă cu două, aceiaşi adidaşi stăteau agăţaţi de geamul maşinii, în spate.

Nimic nu a prevestit tragedia. Însă, în urmă cu doar câteva zile, Raluca postase pe Facebook un mesaj de doliu: ''Ziua în care îşi pierzi mama este ziua în care realizezi că ai pierdut jumătate din tine! Preţuiţi-le cât le mai aveţi''. Mama acesteia a murit în 2018.

Din toată familia Cojocaru, în viaţă a mai rămas un singur copil. Betty. Tânăra locuieşte în Franţa de ani buni, iar miercuri va reveni în ţară pentru a-şi înmormânta fraţii şi părinţii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: accident Teleorman
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close