Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Imagini şi informaţii noi despre crima din Turnu Măgurele. Bărbatul de 24 de ani ar fi ucis din gelozie

Imagini şi informaţii noi despre crima din Turnu Măgurele. Bărbatul de 24 de ani ar fi ucis din gelozie

Crimă şocantă în Teleorman unde doi adolescenţi au murit. Principalul suspect este un tânăr de 24 de ani care ar fi ucis din gelozie. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Surse din anchetă spun că acesta şi-ar fi recunoscut fapta în faţa magistraţilor.

de Delia Bulgaru    |    26 Oct 2022   •   19:18

Un bărbat a sunat la 112 spunând că fratele său de 18 ani şi iubita lui de 16 au dispărut din locuinţa lor din Turnu Măgurele.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsi urme de sânge în toată casa. Se pare că un tânăr de 24 de ani ar fi venit la ei acasă şi în urma unui scandal i-ar fi înjunghiat pe adolescenţi.

După ce ar fi comis crima, a urcat victimele în maşina personală şi a încercat să le ascundă într-o casă părăsită din comuna Drăgănești de Vede.

"Aceasta este casa în care autorul dublei crime şi a adus victimele în încercarea de a-şi ascunde urmele. După ce le-a înjunghiat, le-a pus în propria mașină şi le-a transportat dintr-o localitate de la aproximativ 50 de km", a transmis Delia Bulgaru, reporter Antena 3 CNN.

Toţi cunoscuţii spun că tânărul ar fi comis crima din gelozie.

Băiatul de 18 ani ucis şi suspectul se cunoşteau. În luna aprilie a acestui an au fost reţinuţi pentru furt calificat. Ambii erau acum sub control judiciar.

Mai mult, suspectul a mai avut un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Tânărul de 24 de ani este acum arestat preventiv.

Citiţi şi: El este suspectul dublei crime de la Turnu Măgurele! Doi tineri au fost omorâţi, băgaţi în portbagajul unei maşini şi ascunşi într-o casă părăsită

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close