Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Începe sezonul nunților. Trendurile în 2024 şi cele mai căutate tipuri de locaţii

Începe sezonul nunților. Trendurile în 2024 şi cele mai căutate tipuri de locaţii

Mai este foarte puţin până când sezonul nunţilor va începe. Viitorii miri fac pregătiri de mai bine de un an şi pun la punct până şi cel mai mic detaliu. După alegerea ţinutelor, de pe listă trebuie bifată şi locaţia care, conform tendiţelor, trebuie să fie cât mai ''instagramabilă''.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Ian 2024   •   19:54

Managerii localurilor de evenimente spun că pregătesc spaţii speciale cu tatuaje, caricaturişti, dar şi zone de fast food. Majoritatea mirilor caută în acest an locaţii înconjurate de natură. Astfel, ballroom-urile care au grădini cât mai mari au deja rezervări pentru următorii ani.

Pandemia a schimbat cu totul percepția asupra evenimentului, iar majoritatea mirilor au început să caute locații mai simpliste, locații în care se găsesc în natură, astfel încât evenimentul lor să fie unul cât mai intim și restrâns.

"Aranjamentele florale în aceste an se vor baza pe culoare anului care este Peach Fuzz. Mireasa modernă ține foarte mult cont de trenduri, vine deja cu lecția învățată", a declarat organizatorii. 

Citește și: Zilele în care nu se fac nunți și botezuri, în 2024

Managerii localurilor povestesc că una dintre principalele griji ale mireselor sunt pozele. Iar cele mai frumoase momente ar putea fi imortalizate chiar pe malul mării. 

"E un eveniment special și de ce să îl facem în clasica sală de nunți, când avem apa, nisipul și soarele la îndemână. Bugetul este cam același cu o nuntă clasică la restaurant. În plus, aici avem posibilitatea să aducem cât de mulți invitați ne permitem", mai precizează organizatorii. 

După alegera locaţiei, începe amenajarea acesteia. Colţurile de entertainment sunt nelipsite. În saloanele de nunţi sunt amenajate locuri speciale cu caricaturişti, somelieri, tatuatori şi animatori.

×
Subiecte în articol: nunta 2024 restaurante rochie de mireasã
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close