Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Indicatoare montate în Bucureşti, după accidentul în care un elev de 19 ani a murit pe o trecere de pietoni

Indicatoare montate în Bucureşti, după accidentul în care un elev de 19 ani a murit pe o trecere de pietoni

Astăzi au fost montate semnele de circulaţie reflectorizate pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti, după ce un tânăr a fost omorât pe trecerea de pietoni. Oamenii au blocat strada în semn de protest pentru că de zeci de ani acolo au fost accidente şi nu au fost montate semafoare şi limitatoare de viteză.

Indicatoare montate în Bucureşti, după accidentul în care un elev de 19 ani a murit pe o trecere de pietoni
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Denisa Dicu    |    13 Oct 2022   •   17:20

După zeci de cereri către Primărie şi la fel de multe accidente rutiere pe acel tronson, autorităţile au decis, în sfârşit, să monteze semne de circulaţie reflectorizante pe Şoseaua Antiaeriană.

Echipa News Hour With CNN a făcut un experiment despre cât de vizibile sunt marcajele din zonă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Asta e o problemă generală, nu doar pe strada asta. Autorităţile sunt nepăsătoare şi nu vor să vopsească, să scoată în evidenţă trecerile de pietoni, în aşa fel încât să se evite accidente ca acesta", spune un şofer. 

În locul unde astăzi au fost montate semnele de circulație, aseară a fost un protest care a adunat 40 de bucureşteni, după ce un tânăr de 19 ani a fost spulberat de pe trecerea de pietoni.

De doi ani se tot fac sesizări la Primărie. Dacă nu semafoare, măcar delimitatoare de viteză. Însă, de fiecare dată au primit acelaşi răspuns.

Se pare că în zona sunt frecvent astfel de accidente. O spun chiar oamenii de acolo, care sunt disperaţi că primăria nu a făcut nimic până acum.

Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să îl salveze pe băiat, însă era prea târziu. Şoferul a fost testat cu alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar acum este cercetat pentru ucidere din culpă.

În urmă cu aproximativ trei luni, tot pe Șoseaua Antiaeriană, un tânăr în vârstă de 26 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina în copac din cauza vitezei excesive. 

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close