Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Moartea misterioasă a unui inginer, la scurt timp după revenirea în ţară, din Olanda

Moartea misterioasă a unui inginer, la scurt timp după revenirea în ţară, din Olanda

Un inginer din Galaţi a fost găsit fără suflare în faţa blocului unde locuia. Bărbatul venise de curând din Olanda, iar în dimineaţa incidentului era foarte agitat, ba chiar şi-a rugat soţia să îşi ducă cei doi copii la părinţi pentru a se calma.

Moartea misterioasă a unui inginer, la scurt timp după revenirea în ţară, din Olanda
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Noi 2022   •   20:01

Bărbatul avea 38 de ani şi lucra ca inginer navalist în Olanda. Se întorsese acasă în urmă ceva timp, iar în câteva zile urma să plece înapoi. Avea doi copii de 2 şi 5 ani. Nimeni nu bănuia că urmează o tragedie.

Se pare că în dimineaţa incidentului, bărbatul era foarte agitat, motiv pentru care şi-a trimis copiii şi soţia la bunici. Câteva ore mai târziu, a fost solicitată o ambulanţă în faţa blocului unde locuia familia.

El este Florin, inginerul găsit mort, în această dimineață, în fața unui bloc din Galați

"S-a deplasat imediat la fața locului un echipaj cu medicul de gardă și a constatat că era vorba despre un bărbat de 38 de ani care suferise o fractură deschisă de craniu, multiple traumatisme, cu leziuni incompatibile cu viața. Pacientul era decedat, s-a constatat decesul și s-au anunțat organele de cercetare pentru a continua investigațiile și a stabili cauza exactă a acestui incident.

Se pare că victima a căzut de la etajul 4, circa 15 m", a explicat un reprezentant medical. 

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML pentru autopsie. 

Poliţia a deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: inginer Olanda Galați
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close