Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Locul secret în care Vladimir Putin locuiește cu presupusa lui amantă, mai tânără cu 30 de ani | Vila are 1.200 de metri pătrați și debarcader

Locul secret în care Vladimir Putin locuiește cu presupusa lui amantă, mai tânără cu 30 de ani | Vila are 1.200 de metri pătrați și debarcader

Site-ul rus de investigații The Project publică un material din care reiese că președintele rus Vladimir Putin a făcut totul pentru a fi cât mai aproape de presupusa sa parteneră, fosta gimnastă Alina Kabaeva.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2023   •   20:12

Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, locuiește într-o vilă situată pe proprietatea președintelui de lângă Lacul Valdai, la aproximativ 402 kilometri nord-vest de Moscova.

Vila se află la doar 800 de metri de reședința privată a lui Putin.

Lucrările la imobil au început în anul 2020 și au fost finalizate doi ani mai târziu, relatează The Project.

Cu o suprafață de peste 1.200 de metri pătrați, casa a fost realizată în întregime din lemn de o companie deținută de Iuri Kovalciuc, un om de afaceri rus cunoscut drept "bancherul lui Putin".

Citește și: Lukașenko îi face o surpriză lui Putin la Beijing

În anul 2021, lângă casa fostei gimnaste a fost construit un debarcader.

Facilitatea completează acest ansamblu rezidențial la dispoziția liderului de la Kremlin, care dispune, între altele, de o cale ferată exclusivă pentru a ajunge la propria reședință.

Potrivit sursei citate, Putin, care a împlinit anul trecut 70 de ani, ar locui împreună cu presupusa sa amantă și i-ar fi cumpărat Alinei Kabaeva un imperiu imobiliar în valoare de 120 de milioane de dolari prin intermediul unor fonduri secrete ascunse în Cipru.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Foto: Alina Kabaeva în 2016 (stânga) și Vladimir Putin în 2023 (dreapta)

×
Subiecte în articol: Alina Kabaeva Vladimir Putin
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close