Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mafia imobiliară din București a făcut scandal monstru când a fost călcată de procurori | Inculpații din dosar, legături cu vrăjitoarele Brățara și Maria Câmpina

Mafia imobiliară din București a făcut scandal monstru când a fost călcată de procurori | Inculpații din dosar, legături cu vrăjitoarele Brățara și Maria Câmpina

Oamenii legii au făcut, miercuri, zeci de descinderi la membrii unei grupări infracționale implicați în tranzacții imobiliare cu acte false.

Mafia imobiliară din București a făcut scandal monstru când a fost călcată de procurori | Inculpații din dosar, legături cu vrăjitoarele Brățara și Maria Câmpina
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Delia Bulgaru    |    12 Iul 2023   •   18:58

Anchetatorii au documentat situația a 28 de terenuri ale Primăriei Generale, care ar fi fost vândute de mai multe ori, pe baza unor documente falsificate.

Între cumpărători se numără fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir.

Din rețeaua infracțională fac parte circa 20 de persoane.

Citește și: Descinderi şi audieri după atacul mafiot din București

La apariția polițiștilor însoțiți de procurori, interlopii care i-au vândut lui Dragomir un teren obținut ilegal de la Primăria Capitalei s-au pus pe scandal.

Ei au aruncat pe ziariști cu un lichid, încercând să-i alunge. Însă n-au avut succes.

Potrivit procurorilor, începând cu anul 2018, inculpații ar fi derulat tranzacții succesive de vânzare-cumpărare pentru imobile și terenuri aflate în patrimoniul Primăriei Capitalei, prin utilizarea unor sentințe judecătorești falsificate.

Între timp, pe mai multe din terenurile vândute prin înșelăciune s-au construit ansambluri imobiliare iar unele apartamente au ajuns să coste milioane de euro.

"Oamenii legii se află la clanul Buda, pentru că fiul vrăjitoarei Brățara ar fi inculpat în dosar. Fiul vrăjitoarei Maria Câmpina este și el implicat în acest caz penal", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Delia Bulgaru.

Unele dintre imobilele intabulate pe terenurile dobândite ilegal ar fi fost vândute către cumpărători de buna credință, care au achitat sume mari de bani.

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close