Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Exclusivitate din Kiev: Căutări în mall-ul distrus de trupele ruseşti

Exclusivitate din Kiev: Căutări în mall-ul distrus de trupele ruseşti

Trimisul special Antena 3, Ana-Maria Roman, a intrat în ruinele centrului comercial de la marginea Kievului cu paşi mici şi mare grijă. E un loc periculos, care se poate prăbuşi oricând. E unul dintre motivele pentru care puţini jurnalişti au fost lăsaţi înăuntru.

Exclusivitate din Kiev: Căutări în mall-ul distrus de trupele ruseşti
Sursa foto: Antena 3
de Ana-Maria Roman    |    01 Apr 2022   •   19:22

Echipa Antena 3 a fost condusă în interiorul clădirii bombardate - acum un morman de fiare şi cenuşă - de Yuri Dedoveţ, ofiţer în armata de civili a Ucrainei.

10 morţi au numărat autorităţile după bombardamentul din 21 martie. Încă patru persoane sunt date dispărute.

Yuri a fost şi martorul uciderii jurnalistei Oksana Baulina, în acelaşi loc - mall-ul bombardat. Atacat din nou câteva zile mai târziu. Filmase un interviu şi se îndrepta spre maşină, când a lovit încă un obuz. Un alt civil a murit atunci, iar doi au fost răniţi.

Echipa News Hour, în interiorul centrului comercial bombardat

Indiferent de riscuri, muncitorii lucrează încontinuu la demolarea centrului comercial şi curăţarea locului.

Cei care lucrează aici le-au adus un omagiu celor nevinovaţi, pieriţi în atac. Pe dărâmături a fost pus un ursuleţ de pluş găsit în acest mall după explozie. Este semnul inocenţei civililor care mor în acest război crunt pornit de Vladimir Putin.

×
Subiecte în articol: Kiev Război Ucraina
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close