Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Marcel Ciolacu, după discuţiile cu PNL şi UDMR: "Săptămâna viitoare, România va avea un Guvern"

Marcel Ciolacu, după discuţiile cu PNL şi UDMR: "Săptămâna viitoare, România va avea un Guvern"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a precizat că în urma negocierilor toţi președinții care reprezintă coaliţia sunt de acord că săptămâna viitoare, România va avea un Guvern.

Marcel Ciolacu, după discuţiile cu PNL şi UDMR: "Săptămâna viitoare, România va avea un Guvern"
de Claudia Popovici    |    17 Noi 2021   •   18:53

„Astăzi colegii mei au votat ca eu să fiu desemnat prim ministru din partea Partidului Social Democrat şi vreau să le mulțumesc pentru acest lucru. Cred că cel mai important este ce au hotărât colegii mei şi nu partenerii. Intrăm în negocieri", a spus Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

Întrebat dacă s-a ajuns la un consens în ceea ce privește desemnarea premierului, Marcel Ciolacu a subliniat că "PSD are un candidat pentru funcția de prim ministru al României. În urma negocierilor vom vedea ce se va întâmpla. Astăzi, colegii mei au hotărât că respectă voturile românilor şi ținând cont că PSD a câștigat alegerile se subînțelege şi cred că suntem foarte clari".

Întrebat apoi care au fost concluziile acestor serii de negocieri cu PNL şi UDMR, Marcel Ciolacu a precizat "că toţi președinții care reprezintă această coaliţie sunt de acord că săptămâna viitoare, România va avea un Guvern".

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD desemnare premier
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close