Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mărturiile cutremurătoare ale românilor prinși în infernul din Israel: "Am auzit cinci bombe când au explodat, vreau să mă întorc cât de repede pot"

Mărturiile cutremurătoare ale românilor prinși în infernul din Israel: "Am auzit cinci bombe când au explodat, vreau să mă întorc cât de repede pot"

Captivi în infernul din Israel mai sunt 800 de români, printre ei și Andreea Clapa, sportivă de performanță la tenis de masă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2023   •   19:08

Andreea Clapa, o sportivă de tenis de masă de performanță, a trăit o zi tensionată în Israel, marcată de explozii de bombe și panică. Ea speră să se întoarcă acasă în curând.

"Astăzi a fost o zi stresantă cu multă frică. Am auzit cinci bombe când au explodat. Este foarte multă panică și spaimă.

Sper să mă întorc acasă zilele acestea. Ambasada României încearcă să mă ajute, să mă pot întoarce cât de repede pot.

Vreau să le mulțumesc celor care se roagă pentru noi și sunt sufletește alături de noi și vreau să fie liniștiți pentru că, deocamdată, este o zonă liniștită.

Citește și: "Am fost nevoiți să ne aruncăm la pământ, s-a folosit armament greu". Jurnaliștii CNN, surprinși pe teren de o ploaie de rachete în Israel

Sperăm să nu se agraveze situația. Să ne vedem cu bine și sănătoși. Doamne ajută!", a spus Andreea Clapa, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Israel Andreea Clapa
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close