Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Meniul de Revelion, mai scump decât cel de nuntă. Sumele plătite de români pentru a petrece la restaurant

Meniul de Revelion, mai scump decât cel de nuntă. Sumele plătite de români pentru a petrece la restaurant

Anul acesta, cei care vor să petreacă la restaurant noaptea dintre ani trebuie să scoată din buzunar sume importante. Cu toate acestea, în ciuda prețurilor mari, locurile se ocupă rapid.

Meniul de Revelion, mai scump decât cel de nuntă. Sumele plătite de români pentru a petrece la restaurant
Sursa foto: Pexels
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2023   •   19:15

Anul acesta, petrecerea dintre ani va fi mai ceva ca o nuntă, mai ales dacă ne referim la valoarea cheltuielilor.

Astfel, o persoană care vrea să întâmpine noul an într-un restaurant trebuie să plătească peste 150 de euro.

Restaurantele vin cu meniuri atractive și au grijă ca momentele artistice incluse în program să le ofere clienților o experiență unică.

Multe locaţii mizează, anul acesta, pe muzica live, iar clienții se interesează şi rezervă locurile încă de luna aceasta

Citește și: Atracțiile Târgului de Crăciun din Timișoara. Surpriza pregătită pentru vizitatori: "A fost făcut pentru Dubai, dar a ajuns la noi"

"Prețul unui pachet silver a început de la 599 de lei, iar cel gold este de 649 de lei", explică Mihaela Gurău, reprezentant restaurant București.

În altă locație, s-au vândut deja jumătate din cele 1.500 de bilete disponibile. Prețul pornește de la 640 de lei și ajunge până la 940 de lei,  pentru cei care vor să fie aproape de scenă.

Și în Braşov noaptea de Revelion la restaurant pare să fie mai scumpă decât darul de nuntă.

"Pachetul de Revelion este 800 de lei de persoană și include meniul, open bar, artificiile de la miezul nopții și programul artistic", spune Sandra Tohotan, manager restaurant.

Pregătirile pentru Revelion au început deja și la malul marii. Până la 200 de euro poate plăti un cuplu pentru petrecerea dintre ani.

În cluburile din marile orașe, prețurile de Revelion pornesc de la 300-400 de lei de persoană.

×
Subiecte în articol: masă Revelion petrecere restaurant costuri
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close