Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Misterul dispariției fostului fotbalist de la Rapid și FCSB, Lucian Burdujan. Familia îl caută de un an, foștii colegi spun că le-a tot cerut bani

Misterul dispariției fostului fotbalist de la Rapid și FCSB, Lucian Burdujan. Familia îl caută de un an, foștii colegi spun că le-a tot cerut bani

Fostul fotbalist de la Rapid și FCSB, Lucian Burdujan, a fost dat dispărut de un an, de mama sa.

de Paul Ciurari    |    Ioana Mircea    |    03 Noi 2023   •   17:12

Poliția Română îl caută pe Lucian Burdujan de mai bine de un an, după ce mama fostului atacant la Rapid și FCSB, l-a dat dispărut pe acesta. Abia acum, familia a fost de acord să facă totul public.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Burdujan Lucian, în varsta de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuința sa, din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț și nu s-a mai întors până în prezent", este anunțul postat de poliție.

Citește și: Un băiat pe care familia îl credea mort și-a sunat mama în ziua în care trebuia să aibă loc înmormântarea: ”Sunt în viață”

Semnalmente: Înălțime: 180 cm, Greutate: 80 KG, Corpolență: Atletic, Culoare păr: Negru, Culoare ochi: Căprui. Domiciliat în: Piatra Neamț, locul dispariției: Piatra Neamț.

Se pare că tatăl lui Burdujan a murit duminică în Italia, iar fostul jucător nu a fost prezent la înmormântarea acestuia.

Gelu Crăcană, fost ofițer de presă la Ceahlăul Piatra Neamț spune că își amintește bine de acesta. A jucat un sezon și jumătate la Ceahlăul și era un jucător cu un potențial enorm. A plecat apoi la Rapid, unde a câștiga foarte mulți bani. Din păcate căzuse în patima jocurilor de noroc, unde își cheltuia banii.

Era o fire introvertită, nu socializa și după ce s-a lăsat de fotbal nu prea a ținut legătura cu lumea. Își mai contacta foștii colegi și le cerea bani sub diferite pretexte. Aceștia din urmă spun că au încercat să îl ajute, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Vecinii spun că nu l-au văzut de foarte mult timp, însă ultimele dăți părea schimbat. Era distant și abătut. Însă nu avea o relație strânsă cu nimeni din cartier. Mama lui Lucian nu vrea să vorbească cu nimeni.

Acum polițiștii îl caută pe fostul fotbalist. Se pare că în luna septembrie s-a întâlnit cu fratele său la Ploiești, iar Lucian Burdujan pleca mai departe spre București.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close