Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Misterul morții fetei de 16 ani se adâncește. Părinții cer ca iubitul să fie acuzat de viol și de crimă

Misterul morții fetei de 16 ani se adâncește. Părinții cer ca iubitul să fie acuzat de viol și de crimă

Se adânceşte misterul în cazul fetei de 16 ani care a murit din cauza drogurilor în Neamţ. Iubitul ei, care se afla împreună cu ea când a avut loc decesul, ar putea fi acuzat de viol şi de crimă.

de Delia Bulgaru    |    Ioana Mircea    |    08 Aug 2023   •   19:16

Cel puţin asta cer procurorilor părinţii fetei, care exclud varianta ca ea să fi luat singură drogurile. Pe de altă parte, părinții băiatului spun că ea însăşi a adus stupefiantele din Bucureşti.

Audieri maraton au avut loc la Biroul Teritorial DIICOT Neamț. Părinții fetei au venit pentru prima dată în fața anchetatorilor. Au povestit anchetatorilor detalii despre fata lor și despre activitățile ei extracuriculare.

Știm că era o elevă eminentă la un liceu de prestigiu din București și participa frecvent la concursuri, cum era și cel de la Piatra Neamț unde ar fi trebuit să ajungă.

Știm că ea a fost preluată când a ajuns în gara din Piatra Neamț, unde presupusul său iubit, tânărul de 19 ani, care a fost ulterior, împreună cu alți doi indivizi.

Citește și: "Mi-aş dori să nu mai fie distruse şi alte familii": Mesajul transmis de tatăl Sharei, fata ucisă de droguri, înainte să fie audiat

Ei sunt acum cercetați pentru infracțiunile de deținere în vederea consumului și trafic de droguri de mare risc, însă părinții fetei cer ca aceștia să fie cercetați și pentru alte infracțiuni, vorbim despre viol sau crimă. Rămâne de văzut dacă se va extinde ancheta.

De asemenea, urmează să aibă loc și contestația la măsura preventivă în cazul celor trei tineri care are loc joi la Curtea de Apel Bacău.

×
Subiecte în articol: droguri moarte fata Neamţ
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close