Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Momentul în care motanul Vasya pune pe fugă un urs, ca să salveze un grup de pescari, într-o pădure din Rusia: ”Și îl cerți acasă pentru că rupe tapetul!”

Momentul în care motanul Vasya pune pe fugă un urs, ca să salveze un grup de pescari, într-o pădure din Rusia: ”Și îl cerți acasă pentru că rupe tapetul!”

Un videoclip ajuns viral pe internet surprinde momentele în care un motănel negru, pe nume Vasya, câștigă o luptă cu un urs brun. Acesta a fost filmat pe 31 iulie de un grup de pescari, într-o pădure din nordul regiunii rusești Irkutsk.

Momentul în care motanul Vasya pune pe fugă un urs, ca să salveze un grup de pescari, într-o pădure din Rusia: ”Și îl cerți acasă pentru că rupe tapetul!”
Sursa foto: TheSiberianTimes
de Mia Lungu    |    05 Aug 2021   •   18:12

Un videoclip ajuns viral pe internet surprinde momentele în care un motănel negru câștigă o luptă cu un urs brun. Acesta a fost filmat pe 31 iulie de un grup de pescari, într-o pădure din nordul regiunii rusești Irkutsk.

Pescarii erau în mijlocul unei petreceri, după o zi petrecută pe râul Angara, când un urs brun tânăr s-a apropiat de tabăra lor. Ursul a ajuns la câțiva metri distanță de focul de tabără, când motanul Vasya, aflat acolo cu stăpâna sa, a intervenit și a sărit între urs și grupul de persoane, potrivit The Siberian Times.

În filmare se observă pisica înfoiată și cu spatele și coada arcuite, în poziție de „luptă”. Motanul rămâne ferm pe poziție chiar și atunci când ursul se ridică pe picioarele din spate.

Pe înregistrare, pescarii sunt auziți încercând să-l determine pe Vasya să se retragă.

„Vasya, pleacă de acolo am spus! Uită-te la el, nici măcar nu se mișcă! Nu știam că am o pisică atât de curajoasă!”, spune stăpâna pisicii. „Da, și îl cerți acasă pentru că rupe tapetul!”, completează un bărbat.

După câteva minute, ursul a părăsit tabăra, dar pisica a rămas pe poziții până s-a asigurat că acesta nu se mai întoarce.

Unul dintre pescari a exclamat: „

Calmează-te, Vasya. Uită-te la el cum a luat poziţia de luptă. Este o adevărată armă nucleară. Vasya, vino aici imediat! Sper să nu îl mănânce ursul. Pisica asta nu are frică. Uită-te cât de înfipt stă. Nu ştiam că avem aşa o pisică neînfricată. Bravo, Vasya!

Bravo, Vasily Vasilyevici! Ești de prima pagină! Cea mai mare bucată de carne este a ta!”

Clipul a fost postat online de o persoană care a explicat că pescarii au rămas pe loc, când a apărut ursul, pentru că era cel mai înțelept lucru pe care puteau să-l facă. Dacă ar fi fugit, cel mai probabil ursul i-ar fi atacat. Motanul a fost „elementul surpriză”, care l-a dezarmat pe prădător.

"Indiferent cât de mică este pisica, postura și sunetul scos este amenințător și sperie animalele mari”, a declarat persoana care a postat filmuțetul pe internet.

×
Subiecte în articol: motan negru Vasya urs padure Rusia
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close