Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Tradiționala paradă a absolvenților de la Colegiul I.L. Caragiale a fost reluată. După 2 ani de pandemie, elevii și părinții se bucură împreună

Tradiționala paradă a absolvenților de la Colegiul I.L. Caragiale a fost reluată. După 2 ani de pandemie, elevii și părinții se bucură împreună

După doi ani de pandemie, elevii se bucură în sfârşit de festivităţile de final de an. În Capitală, Colegiul Naţional Ion Luca Caragiale a reluat tradiţia paradei pentru clasa a XII-a, iar elevii au defilat pe Dorobanţi îmbrăcaţi în personaje de basm sau în costume tradiţionale. La Liceul Militar Dimitrie Cantemir din Breaza, tinerii absolvenţi au defilat în pas de vals.

Tradiționala paradă a absolvenților de la Colegiul I.L. Caragiale a fost reluată. După 2 ani de pandemie, elevii și părinții se bucură împreună
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    26 Mai 2022   •   19:42

Costumaţi în personaje istorice sau din filme, ori purtând cu mândrie costume populare, elevii de clasa a 12-a ai Colegiului Național Ion Luca Caragiale au oferit un adevărat spectacol şoferilor bucureşteni.

În timpul tradiţionalei parade, părinţii au fost mai emoţionaţi decât copiii.

Pentru prima dată după 2 ani, la festivitate porţile unităţii de învăţământ au fost deschise atât pentru elevi, cât şi pentru părinţi.

Dacă în anii anteriori părinţii făceau poze prin gard, pentru a-şi aminti de aceste momente, iată că anul acesta se pot bucura alături de elevi de festivitatea de final de an şcolar, chiar din curtea Colegiului Naţional I.L. Caragiale.

Pentru fete, costurile pentru festivitatea de absolvire sar de 1.000 de lei în unele cazuri. După ce plătesc restaurantul și pozele, fetele își aleg cu atenție rochii de câteva sute de lei și își fac programări pentru păr și make-up.

Nici băieții nu scapă prea ieftin. Pentru că vor să dea bine în poze, și ei se îmbracă la costum, iar costul unuia calitativ îi ajunge și pe ei câteva sute de lei.

Unele baluri au fost deja organizate.

La Liceul militar Dimitrie Cantemir din Breaza absolvenţii promoţiei 2022 au cucerit prin grație și eleganță. Au demonstrat că şcoala militară i-a învăţat şi paşii de vals.

×
Subiecte în articol: liceu absolventi
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close