Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Poliţia tace după ce a analizat şi pozat o bombă cu mâinile goale într-o secţie din Bucureşti

Poliţia tace după ce a analizat şi pozat o bombă cu mâinile goale într-o secţie din Bucureşti

O secție de poliție din Bucureşti a fost la un pas de a sări în aer, după ce agenții au analizat cu mâinile goale bomba găsită sub mașină de un bărbat.

Poliţia tace după ce a analizat şi pozat o bombă cu mâinile goale într-o secţie din Bucureşti
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Apr 2023   •   18:18

Ba mai mult, agenții ar fi apăsat întrerupătorul din acel dispozitiv posibil explozibil fără să se gândească la pericol. Poliția nu are nicio reacție de trei zile.

Practic, acest grav incident de securitate nu există pentru Poliția Capitalei, pentru Poliția Română și nici pentru Ministerul Afacerilor Interne, pentru că nimeni de la vârful acestor instituții nu a oferit nicio explicație până la această oră.

Reamintim că Antena 3 CNN, a dezvăluit, vineri, în cadrul emisiunii Exces de putere cum s-a desfăşurat operațiunea, după ce un bărbat a sunat la 112 și a reclamat faptul că sub mașina sa are prins un dispozitiv ce pare a fi explozibil.

Dispecerul de la Poliția Capitalei l-a îndrumat pe bărbat să meargă cu dispozitivul în sacoșă, la secția 23, ceea ce a și făcut. Ajuns acolo, bărbatul a fost primit de către agenți care au început să analizeze dispozitivul exploziv, negândindu-se nici măcar o clipă că acesta ar putea sări în aer.

După aproximativ o oră în care practic toți agenții s-au jucat cu bomba artizanală, cineva și-a dat seama că sunt într-un real pericol și au sunat de urgență la serviciul pirotehnic, care a venit și a luat dispozitivul respectiv.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

×
Subiecte în articol: bomba masina sectie de politie București
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close