Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Polițistul sibian filmat când bătea un om al străzii este anchetat de superiori

Polițistul sibian filmat când bătea un om al străzii este anchetat de superiori

Poliţistul local filmat când lovea violent un om al străzii este anchetat de superiori. Agentul susţine că bărbatul ar fi cerşit şi l-ar fi amendat.

Polițistul sibian filmat când bătea un om al străzii este anchetat de superiori
Sursa foto: captura TurnulSfatului
de Mia Lungu    |    17 Ian 2022   •   18:20

Avem un derapaj şi la Poliţia Locală din Sibiu. Un poliţist local a fost filmat în timp ce lovea un om al străzii. Agentul l-ai fi amendat pe bărbat, iar de aici a pornit un conflict încheiat cu o bătaie în toată regula. Imaginile au fost suprinse de o cameră de bord.

Scenele violente au avut loc sâmbătă. Camera de bord a unui autoturism în trecere a surprins o parte din momentul bătăii. Un pumn, mai exact. Poliţistul local din Sibiu ar fi recurs la acest gest după ce victima ar fi devenit violentă şi l-ar fi ameninţat. Aceasta fusese amendată cu 1.000 de lei pentru cerşetorie.

"Acest regretabil și nedorit incident este în atenția Poliției Locale. Agentul va fi cercetat disciplinar și se vor lua măsuri în acest caz în care s-a utilizat nejustificat forță excesivă"

Conducerea Primăriei spune că omul străzii este cunoscut ca fiind violent.

"În 2021 cetățeanul a fost amendat de 11 ori pentru cerșetorie și e cunoscut ca o persoană violență, care a folosit și arme albe", au transmis reprezentanții instituției.

Poliţiştii sunt instruiţi periodic cu privire la modul corect de comportare şi apărare în astfel de cazuri, fără utilizarea violenţei fizice, mai spun reprezentanţii Primăriei.

Chiar şi aşa, anul trecut, un alt bărbat a acuzat doi agenţi că l-ar fi atacat din spate şi l-ar fi umplut de vânătăi. Poliția Locală a susţinut atunci că l-ar fi ajutat, de fapt, să se ridice.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close