Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Noi detalii din ancheta prăjiturilor cu substanţe interzise la o petrecere în Râmnicu Vâlcea

Noi detalii din ancheta prăjiturilor cu substanţe interzise la o petrecere în Râmnicu Vâlcea

Apar noi detalii în ancheta prăjiturilor cu substanțe interzise la o petrecere în Râmnicu Vâlcea, în urma căreia mai multe persoane au ajuns la spital.

Noi detalii din ancheta prăjiturilor cu substanţe interzise la o petrecere în Râmnicu Vâlcea
Sursa foto: Colaj Antena 3 CNN & Pexels
de Claudia Popovici    |    23 Ian 2023   •   18:49

Update 21:30: Tânărul de 32 de ani care ar fi adus prăjiturile cu droguri la petrecerea din Vâlcea a fost plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.01.2023 şi până la data de 21.02.2023 inclusiv

Reamintim că 16 oameni au ajuns de la petrecere la spital după ce au consumat prăjituri care conțineau o substanță opioidă.

Incidentul a avut loc în acest weekend la o petrecere privată într-un restaurant din Râmnicu Vâlcea, după ce unul dintre invitați a adus cu el o prăjitură din care au gustat și ceilalți petrecăreți. La scurt timp mai multe persoane au ajuns la spital.

"S-au prezentat la unitatea de primiri urgențe Spitalul de Urgență Vâlcea 15 pacienți care au avut test rapid pozitiv la marijuana, toți prezentând dureri abdominale creață, cefalee. Din fericire, după câteva ore toţi au plecat acasă", spune Dan Ponoran, manager spital.

Citeşte şi: Legătura dintre prăjiturile duse colegilor la birou și fumatul pasiv

Procurorii DIICOT au preluat ancheta prăjiturilor cu droguri de la Râmnicu Vâlcea

În acest context, ancheta a fost preluată de DIICOT.

Între timp Poliția a reținut, astăzi, un tânăr de 32 de ani care ar fi adus prăjiturile cu droguri la petrecerea din Vâlcea.

"La data de 22 ianuarie procurorii DIICOT Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea, pentru 24 de ore a unui bărbat cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că la data de 21 ianuarie bănuitul ar fi oferit la o petrecere privată o prăjitură, la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis.

În locuința bărbatului au fost descoperite resturi de canabis și un grinder", spune Amelia Piţiga, purtător de cuvânt DSP Vâlcea. 

Bărbatul de 32 de ani a ajuns astăzi în fața judecătorii.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close