Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Premierul României: Agenția Fondului de Mediu va ridica poprirea de pe conturile Blue Air

Premierul României: Agenția Fondului de Mediu va ridica poprirea de pe conturile Blue Air

Premierul României, Nicolae Ciucă a anunțat marți că vor exista discuții cu ministrul Mediului cu privire la ridicarea popririi de pe conturile Blue Air, astfel încât zborurile operate de companie să fie reluate cât mai repede.

Premierul României: Agenția Fondului de Mediu va ridica poprirea de pe conturile Blue Air
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    06 Sep 2022   •   19:15

Premierul Nicolae Ciucă a susținut că va discuta cu ministrul Mediului astfel încât să poată rezolva situația popririi de pe conturile companiei aeriene Blue Air, pentru ca românii să poată veni acasă.

"Nu putem lăsa românii să aștepte din aeroporturile din care trebuiau să vină către țară. Este vorba de 3000 de români", a susținut acesta.

Întrebat dacă vor exista consecințe pentru decizia luată de Blue Air de a-și lăsa aeronavele la sol, premierul a spus că urmează să analizeze situația și să ia o decizie împreună cu ministrul Mediului.

Compania Blue Air a anunțat marți că sistează toate zborurile de plecare de pe aeroporturile din România până luni, 12.09.2022, din cauza unei popriri pe conturi din partea Ministerului Mediului.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close