Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Decizie fără precedent. O primărie din Bacău este obligată de instanţă să asfalteze o stradă

Decizie fără precedent. O primărie din Bacău este obligată de instanţă să asfalteze o stradă

Oamenii dintr-o comună au reuşit să convingă judecătorii că au nevoie de un drum pe care să meargă cu maşinile. Iar instanţa a decis că şoseaua trebuie construită cât mai repede.

Decizie fără precedent. O primărie din Bacău este obligată de instanţă să asfalteze o stradă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2023   •   18:49

Un băcăuan recent întors din străinătate, după 15 ani de muncă, a găsit strada unde locuiește la fel cum a lăsat-o. Deranjat de nepăsarea autorităţilor locale, s-a hotărât să dea în judecată primăria, iar justiția i-a dat dreptate. Este acum obligată să-i asfalteze strada unde locuiește.

Cristinel Tănase a făcut nenumărate cereri la primărie, prin care ruga edilul să ia măsuri cu privire la o stradă neasfaltată din comună. Bărbatul spune că din 2008, de când s-a mutat înapoi pe strada Grădinarilor, nu a fost luată nicio măsură pentru a repara drumul, chiar dacă au fost depuse nenumărate plângeri. Aşa că s-a decis să meargă în instanţă, unde a câştigat procesul.

Edilul se apără şi spune că acea stradă urma oricum să fie reabilitată, dar nu era o prioritate.

Doar că probleme cu acea stradă nu se termină la capitolul asfalt. Bărbatul îl mai acuză pe primar că neglijează din mai multe puncte de vedere acea parte a comunei.

Decizia eliberată de instanţă este una fără precedent în judeţul Bacău.

Citeşte şi: Un viceprimar din Bacău l-a lovit cu pumnii pe un angajat pentru că a întârziat la muncă

×
Subiecte în articol: Bacău primarie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close