Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN România, prima țară în care este expus Trofeul UEFA Euro 2024. Toți fanii sportului, invitați la un eveniment unic

România, prima țară în care este expus Trofeul UEFA Euro 2024. Toți fanii sportului, invitați la un eveniment unic

Printr-un eveniment memorabil ce îmbină pasiunea pentru sport și tehnologia, prestigiosul Trofeu UEFA EURO 2024 a fost expus în centrul Capitalei.

de Delia Bulgaru    |    28 Feb 2024   •   19:23

Au mai rămas mai puțin de patru luni până când începe Campionatul European de Fotbal, dar românii au motive să fie bucuroși încă de miercuri seară.

Prestigiosul trofeu UEFA EURO 2024 este expus în centrul Capitalei pentru doar câteva ore.

Este o ocazie unică la care au dat curs zeci de bucureșteni, dar și cunoscuți jucători de fotbal.

România este prima țară care găzduiește prestigiosul trofeu în ediția curentă a Campionatului, un moment cu atât mai important cu cât echipa României s-a calificat în grupele competiției europene.

"Mă simt privilegiat că am șansa să văd trofeul și să-mi fac amintiri cu el. Cu siguranță, cu toții alergăm după trofeu, dar doar campionii îl ridică. Din fericire, avem șansa ca în această seară trofeul să se afle la București.

Cred eu că cei din echipa Campionatului European 2024 au făcut o treabă excelentă și sunt mândru că sunt ambasadorul lor", a spus Ciprian Marica, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

"Este un efort de echipă, dar este o premieră mondială.  Suntem prima țară care pornește acest turneu european al trofeului pe care îl vedeți", a spus reprezentantul companiei care a adus trofeul în România, în calitate de sponsor oficial global al competiției, Dragoș Mîndreci.

Trofeul mai rămâne expus la București doar câteva ore, de unde va pleca mai departe spre Grecia si ulterior către Portugalia.

×
Subiecte în articol: UEFA EURO 2024 trofeu
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close