Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Soţia bărbatului ucis de fraţii Fabian vorbeşte pentru prima oară: "Au vrut să-l omoare şi acum sunt liberi!"

Soţia bărbatului ucis de fraţii Fabian vorbeşte pentru prima oară: "Au vrut să-l omoare şi acum sunt liberi!"

"Au vrut să-l omoare şi acum sunt liberi!". Este mărturia văduvei în cazul teribilei crime de la Padina. În exclusivitate pentru Antena3 CNN, Elena a făcut mărturii cutremurătoare. 

de Carmina Pricopie    |    22 Mai 2024   •   18:17

Femeia a descris fiecare clipă în care soţul său a fost vânat la o petrecere la munte de interlopii din clanul Fabian

Sorin a murit în braţele ei după ce a fost înjunghiat de mai multe ori sub ochii Elenei şi a zeci de martori. A fost atacat şi când era prăbuşit, lipsit de reacţie şi de apărare: "Şi ei dădeau cu cuţitele încontinuu". 

”Nici nu pot să dorm de la imaginile de acolo. Noi am plecat de acasă cu gândul că plec la o petrecere. Şi acolo indivizii au venit spre mine, s-a iscat scandalul care s-a iscat.Toţi trei s-au dus în bar după el şi l-au pus jos. Şi au dat şi cu sticlele, cu lăzile, cu cuţitele. Toţi trei aveau cuţite. Nu l-au lăsat.

L-am scos afară şi atunci am văzut că era plin de găuri pe spate. Au venit după el şi i-au dat, ca să nu scape. Erau cuţite mari, foarte mari, şi sigur le aveau la ei.

Cum pot dormi liniştiţi judecătorii când aceşti criminali sunt în libertate?”, a declarat soţia bărbatului ucis de Fabieni.

×
Subiecte în articol: crima padina fabieni clanul Fabian
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Prima apariției a prințesei Kate după ce a fost diagnosticată cu cancer
x close