Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Sute de oameni la înmormântarea lui Cosmin, micul fotbalist ucis de un şofer beat, în Petroşani

Sute de oameni la înmormântarea lui Cosmin, micul fotbalist ucis de un şofer beat, în Petroşani

Sute de oameni s-au adunat la Stadionul Jiului Petroșani pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Cosmin, băiatul de 11 ani care a murit după ce a fost spulberat petrecea de pieton de un șofer de 19 ani băut și fără permis.

Sute de oameni la înmormântarea lui Cosmin, micul fotbalist ucis de un şofer beat, în Petroşani
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Dec 2022   •   19:56

Cosmin a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni, familia îndurerată, colegi, dar și localnici, care au venit să le fie alături apropiaților.

Slujba băiețelului de doar 11 ani a fost făcută pe stadionul din Petroșani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Ni se rupe inima. Suntem alături de părinți și de toți copiii care sunt la Timișoara. Să le dea Dumnezeu sănătate să vină cu toți.

Păcat de sufletele că au murit nevinovate", spune un bărbat.

"Foarte, foarte dureros pentru toți oamenii localității", mai spune cineva.

Băiatul de 11 ani venea de la un meci de fotbal alături de alți 5 copii. Tocmai câștigase un premiu.

Un tânăr de 19 ani băut și fără permis, i-a spulberat petrecerea de pietoni. Cosmin a murit pe loc, iar alți 3 copii sunt internați în spital.

Zeci de forțe de ordine au fost mobilizate pe străzi. De mâine vor începe și primele audieri. Deși se fac verificări sub aspectul uciderii din culpă, se va solicita schimbarea încadrării în omor cu intenție indirectă. Polițiștii au stabilit că tânărul de 19 ani avea o alcoolemie de 1.57 mg/L alcool pur în aerul expirat, când s-a produs tragedia.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close