Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Impact devastator la o viteză teribilă. Trei adulţi şi doi copii au murit

Impact devastator la o viteză teribilă. Trei adulţi şi doi copii au murit

Au apărut imagini şocante de la accidentul cumplit de lângă Bucureşti, în care au murit cinci oameni. 

Impact devastator la o viteză teribilă. Trei adulţi şi doi copii au murit
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2022   •   18:46

O familie, părinţii şi cei doi copii, au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un alt autoturism. Şoferul acesteia a murit şi el în această dimineaţă. Totul, din cauza neatenţiei şi a vitezei. 

Cei doi tineri, Vali şi Diana, se îndreptau către Capitală. Voiau să le facă o bucurie celor două fetiţe ale lor şi să le ducă la un fast-food. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul circula însă cu o viteză ameţitoare. Peste 150 de km pe oră, după anumite estimări, neoficiale însă.

Imagini şocante de la accidentul cumplit de lângă Bucureşti, în care au murit cinci oameni

Celălalt şofer a vrut să vireze la stângă însă, nu a avut timp. Maşina familiei a fost proiectată într-un stâlp, apoi s-a rostogolit câteva sute de metri pe un câmp din apropiere. Tatăl fetiţelor, un bărbat de 44 de ani, a fost aruncat din maşină, la fel şi fetiţa sa cea mare, de 11 ani.

Soţia şi cealaltă copilă de doar 6 ani au rămas prinse sub tonele de fiare.

Celălalt şofer a fost transportat la un spital din Capitală însă, din păcate, bărbatul a murit în această dimineaţă. La faţa locului au venit zeci de oameni pentru a aprinde lumânări

Astfel de evenimente tragice au loc tot mai des pe şoselele României. În urmă cu mai puţin de o săptămână, o altă familie cu un copil de un an şi jumătate a pierit pe Valea Oltului. Au intrat cu maşina într-un TIR, după o depăşire periculoasă.

 

×
Subiecte în articol: viteza accident București
Parteneri
Opoziţia a eşuat | Guvernul Ciolacu scapă de moţiune
x close