Antena 3 Emisiuni Numai de bine Antena 3 lansează duminică „Numai de bine”

Antena 3 lansează duminică „Numai de bine”

13 Mar 2014   •   11:58

Ela Crăciun, Anca Lungu, Maria Linda şi Olivia Păunescu sunt, din 16 martie, cele patru responsabile cu veştile bune din fiecare duminică dimineaţă, de la 9:30, la Antena 3.

„Numai de bine” este emisiunea care va oferi telespectatorilor informaţii utile, interesante şi uşor de pus în practică pentru o viaţă sănătoasă, frumoasă, echilibrată. Împărţită în patru rubrici – Sănătate, Bun gust, Sport şi Frumuseţe –, cea mai tonică producţie Antena 3 va propune alternative atractive la obiceiurile nesănătoase, încercând în acelaşi timp să răspundă tuturor întrebărilor într-o manieră relaxată.

Ela Crăciun va avea la „Numai de bine” un dublu rol: prezentatoare a emisiunii şi realizatoare a pastilei “Sănătate”. Vorbind despre noua provocare, Ela Crăciun, pe care telespectatorii o pot vedea în fiecare dimineaţă de weekend şi la pupitrul ştirilor Antena 3, a declarat că „«Numai de bine» înseamnă, în primul rând, să ne cunoaştem organismul şi tot ceea ce este benefic pentru el. Cu toţii ne dorim un stil de viaţă echilibrat şi armonios, dar cu toate acestea, cateodată ne luptăm din greu cu obiceiurile noastre mai puţin bune, fie că este vorba despre alimentaţie, sport sau organizarea programului zilnic. Vom învăţa împreună cum să avem grijă de sănătatea noastră şi a celor din jur, cum să ne îmbunătăţim viaţa, să o trăim liniştit şi frumos. Sunt mamă şi soţie şi ştiu cât de importante sunt toate aceste lucruri. Dacă pare greu, să ştiţi că este, de fapt, foarte uşor. Să auzim numai de bine!”.

Bun gust, rubrica despre reţete delicioase şi alimente sănătoase, va fi realizată de către Anca Lungu, jurat în emisiunea Junior Chef şi prezentatoarea Observatorului 19 din weekend, de la Antena 1. „Rapid, gustos şi sănătos! Sunt cele trei reguli de la care nu mă abat niciodată în bucătărie. Sunt principiile care stau şi la baza reţetelor pe care le voi împărţi cu telespectatorii Antenei 3 în fiecare duminică dimineaţă. Mâncarea poate fi şi sănătate şi bucurie în acelaşi timp, iar gătitul, cea mai frumoasă activitate din sânul familiei. Asta vrea să vă înveţe Prinţesa Polonic”, a declarat Anca Lungu.

Atunci cand nu prezintă rubrica meteo la Antena 3, Maria Linda face multă mişcare. La „Numai de bine”, Maria Linda promite că „Vom trece prin toate sporturile, vom despica firul în patru şi vom primi răspunsuri şi sfaturi utile de la sportivii de aur ai României, dar şi de la specialiştii din domeniu. Altfel spus, vom încerca să construim pas cu pas o generaţie de oameni care să iubească mişcarea şi stilul de viaţă sănătos.”

De Frumuseţe se va ocupa Olivia Păunescu, cea care va testa şi dezvălui publicului ultimele tendinţe din acest domeniu în fiecare duminică dimineaţă. „«Frumuseţea este darul lui Dumnezeu», spunea Aristotel. Însă, această calitate se poate dobândi. Exact asta voi încerca să le fac pe femei să conştientizeze, cu mici trucuri, cu sfaturi de la specialişti şi cu exemple concrete. Vom descoperi împreună că frumuseţea se învaţă!”, a încheiat Olivia Păunescu, prezentatoarea Observatorului de dimineaţă, de la Antena 1.

„Numai de bine” poate fi urmărită în fiecare duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, live pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare accesând platforma AntenaPlay.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close