Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Atenţie, domnilor! Ştim care este cadoul cu care nu daţi greş

Atenţie, domnilor! Ştim care este cadoul cu care nu daţi greş

În 2022, totul e la un click distanță, chiar și florile pe care domnii le vor oferi mâine, de ziua îndrăgostiților. Online, totul e mult mai simplu - fără aglomerație și fără timp pierdut la cozi interminabile. Practic, le alegi, le achiți și ele sosesc direct la ușă.

Atenţie, domnilor! Ştim care este cadoul cu care nu daţi greş
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Mihăilă    |    15 Feb 2022   •   09:56

Însă, atenție totuși. Mai nou, doamnele preferă cutiile și nu buchetele. Iar în privința florilor, au rămas la modă tot trandafirii roșii. Considerați definiția iubirii, specialiștii ne garantează că sunt cea mai sigură alegere. Însă, există alternative și pentru cei care vor să riște.

Florile reușesc să transmită mult mai eficient mesajele pe care nu le putem spune prin cuvinte. Iar fiecare floare are o semnficație. Trandafirii sunt considerați cei mai buni mesageri ai dragosteri.

''Nu contează câte fire are, contează ceea ce vrei să transmiți. Roșu semnifică pasiune și dragoste și este alegerea perfectă pentru cupluri. Totodată, poți să mergi și pe varianta de trandafiri albi, care sunt puri, sau roz, delicatețe. Sau un mix de culori și atunci totul în regulă, nu ai cum să dai greș cu trandafirii'', a spus Nicoleta Colțea, designer florar.

Înainte de a oferi o floare, e foarte important să știi semnficația ei. Că tu ești femeie te întreb pe tine – ce flori ți-ar plăcea să primești și ce flori ți-ar plăcea să nu primești?

''Mie nu mi-ar plăcea să primesc garoafe, crizanteme și orhideele și trandafirii sunt preferatele mele. Se pot oferi și alte buchete de flori, pe lângă cele de trandafir, dar întotdeauna aceasta este algerea clasică, nu ai cum să dai greș'', a mai spus Nicoleta  Colțea.

Nici cu orhideele nu riști, întrucât simetria acestora este asociată cu perfecțiunea și frumusețea. În Marea Britanie, în Epoca Victoriană, orhideele erau oferite celor mai frumoase femei, iar chinezii din Antichitate considerau că orhideele simbolizează  perfecțiunea omenească.

Florile de orhidee sunt, totodată, și un simbol al iubirii, deoarece înfloresc foarte ușor, în condiții de mediu dintre cele mai variate. Indiferent de alegerea pe care o faci, cert este că nu trebuie să mai pierzi ore în trafic sau să stai la cozi interminabile. Ai  nevoie doar un telefon și o conexiune bună la internet.

Soluţia pentru cei care vor să ofere un cadou de la distanţă

''În vremea aceasta, cu aglomerație și cu timpul care nu ne mai ajunge, comenzile online sunt la îndemâna tuturor. Fie că dai comandă prin aplicație, fie că dai pe diferite site-uri e mult mai simplu – programezi exact când vrei să se livreze și știi că ți-ai luat o problemă de pe cap'',a precizat Nicoleta Colțea, designer florar.

Pe site-urile de specialitate găsești o colecție impresionantă de buchete și aranjamente florale. Iar acestea pot ajunge la tine sau direct la persoana pe care dorești să o surprinzi.

''Să fii surprins de un buchet de flori pe care ți-l aduce un curier sau firma de flori este plăcut, adică poate e mai plăcut decât dacă ajungi acasă și găsești buchetul acolo. Oricum persoanele sună în general și roagă să punem mesajul acesta. E cumva trăit de două ori. O dată la primire și o dată când te întâlnești cu persoana care ți l-a trimis'', a menţionat Nicoleta Colțea.

Comenzile de flori online sunt o soluție excelentă și pentru persoanele aflate la distanță, care își doresc de sărbătoarea iubirii să își surprindă frumos partenera.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close