Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Biscuiţi low carb din făină de cocos şi migdale | Reţetă de weekend pentru întreaga familie

Biscuiţi low carb din făină de cocos şi migdale | Reţetă de weekend pentru întreaga familie

Regimul low-carb ajută la pierderea în greutate, deoarece presupune eliminarea pâinii, pastelor și zahărului, adică a celor mai periculoase surse de carbohidrați pentru siluetă.

Biscuiţi low carb din făină de cocos şi migdale | Reţetă de weekend pentru întreaga familie
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2023   •   16:00

În comerț, există o varietate mare de îndulcitori, care vin sub diferite forme: pastile, pudră sau picături, astfel înât să satisfacă toate nevoile.

Datorită conţinutului redus de carbohidraţi şi a aportului mare de elemente nutritive, făina de migdale este o alternativă populară pentru făina din grâu.

Cu un gust plăcut şi dulce, făina de migdale oferă multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi reducerea colesterolul rău şi a rezistenţei la insulina. Totodată, făina de migdale nu conţine gluten, ceea ce o face ideală pentru cei cu intoleranţă la proteina din grâu.

Coaja de lămâie sau portocală conține substanțe nutritive importante, inclusiv fibre, vitamine C și compuși vegetali, precum polifenoli.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close