Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Ce trebuie să modifici în viaţa ta ca să te simţi fericit şi liniştit

Ce trebuie să modifici în viaţa ta ca să te simţi fericit şi liniştit

Tot mai mulți români au uitat să fie fericiți. Există specialiști care ne ajute să obținem un stil de viață mai bun. Pe de altă parte, putem lua și exemplul finlandezilor, care timp de 5 ani la rând, s-au clasat ca fiind cei mai fericiți din lume. Cercetătorii au analizat în cazul lor factorii care contribuie la sprijinul social, speranța de viață, generozitatea și absența corupției.

Ce trebuie să modifici în viaţa ta ca să te simţi fericit şi liniştit
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2023   •   15:15

Aprecierea momentelor mici și a lucrurilor bune din viață și trăirea prezentului pot contribui la creșterea fericirii și a stării generale de bine.

Este important să rețineți că fericirea este subiectivă și că fiecare persoană o poate găsi în moduri diferite. Ceea ce face pe cineva fericit poate varia în funcție de valorile, experiențele și circumstanțele individuale.

A avea relații pozitive și împlinite cu familia, prietenii și partenerul sau partenera este de asemenea un factor important în obținerea fericirii.

Stabilirea și atinerea obiectivelor personale, fie că este vorba despre carieră, educație, sănătate sau alte aspecte ale vieții, poate aduce oamenilor o satisfacție și împlinire semnificative.

Dedicați timp activităților pe care le iubiți și care vă aduc bucurie, cum ar fi artele, sportul, lectura sau orice altceva care vă face să vă simțiți bine.

Finlanda este adesea clasată ca având printre cei mai fericiti locuitori. Sistemul de educație de înaltă calitate, egalitatea socială, accesul la natură și bunăstarea generală sunt factori care contribuie la fericirea populației.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close