Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cele mai noi tehnologii medicale și estetice. Adio pete pigmentare, cicatrici și vergeturi

Cele mai noi tehnologii medicale și estetice. Adio pete pigmentare, cicatrici și vergeturi

Ne dorim întotdeauna să fim tot mai frumoase, iar din fericire pentru noi, tehnologia avansează repede și vine în ajutorul nostru. Vorbim despre o nouă procedură, benefică atât pentru tratarea cicatricilor, acneei, ridurilor, cât și pentru vergeturile, petele pigmentare și surplusul de piele cu care proaspetele mămici rămân după naștere

Cele mai noi tehnologii medicale și estetice. Adio pete pigmentare, cicatrici și vergeturi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Mihăilă    |    09 Oct 2021   •   12:29

"Acest aparat îmbină cele mai eficente tehnologii. Este vorba despre radiofrecvență și microneedling. Radiofrecvența estea cea care ne servește întotdeauna când avem de slăbit sau căutăm un plus de fermitate a țesutului, iar microneedling-ul asigură regenerare celulară, asigură lifting, asigură tanning, practic forțează țesutul să se regenereze. Îmbinându-le obținem garantat cele mai bune rezultate", a spus Simona Mititelu, manager de clinică remodelare corporală.

Procedura poate fi făcută de către oricine își dorește un aspect nou. Conform specialiștirlor, noua tehnologie despre care vorbim astăzi este potrivită pentru orice tip de ten.  

"Putem apela la el când ne dorim o reparare a țesutului, când ne dorim un lifting, când ne dorim să rezolvăm cicatricile acneeice, când ne dorim să rezolvăm petele pigmentare. În principiu, discutăm de afecțiuni de suprafață ale pielii"

Și, de asemenea, pentru problemele cu care se confruntă proaspetele mămici.

Avem în zona asta și vergeturi, avem nevoie și de skin tanning o să îți facem aici un abdomen de bebeluș.

Însă, atenție! Această procedură poate fi făcută doar după finalizarea alăptării, întrucât radiofrecvența nu este recomandată atâta timp cât cel mic este hrănit de către mamă.

"O mămică are laxitate cutanată pe abdomen și o mămică are vergeturi. Este disperată să scape de ele și sylfirm-ul le ajută aici 100%. Tot pentru mămici știm cu toții de masca maternală, de melasma carea apare în timpul sarcinii va rezolva petele pigmentare atâta timp cât îi dăm timp să acționeze.

Deși am vorbit doar despre femei, această nouă tehnologie se adresează și bărbaților. Iar specialiștii mărturisesc că aceștia le trec pragul frecvent.

"Vreau să precizez că scalpul este o mare problemă în cazul bărbaților și rezultatele sunt senzaționale atât pe liftarea, cât pe regenerare capilară"

Acest aparat livrează o energie termică și realizează niște leziuni controlate la nivelul dermului profund, iar asupra melasmei inhibă producția de pigment.

"Principiul de funcționare este relativ simplu, discutăm de radiofrecvență bipolară, fracționată. Capul este format din 25 de pini, electrozi, foarte subțiri... sunt niște ace acoperite cu aur și care intră în piele și închid acul sub membrana bazală.

Este o procedură dureroasă?

"Cred că depinde de pragul de sensibilitate al fiecăruia. Mie personal nu mi se par atât de dureroase, dar pentru a preveni orice disconfort întotdeauna folosim cremă anestezică.

În funcție de neovile fiecărui pacient, specialistul va recomanda între șase și zece ședințe, efectuate la un interval de două săptămâni.

"Nu există contraindicații reale, noi oricum după ce terminăm terapia aplicăm o cremă cu SPF, evident nu vom recomnda expunerea la soare pentru măcar 48 de ore, iar în rest, pe parcursul a două/trei ore orice inflamație locală dispare"

În funcție de zonă, rezultatele pot fi permanente sau nu. De exemplu, efectul de rejuvenare și estompare a ridurilor se menține aproximativ un an de zile, dacă stilul de viața este unul sănătos. În schimb, în cazul cicatricilor, nu se va schimba nimic, atâta timp cât nu apar unele noi.

 

×
Subiecte în articol: Numai de bine vergeturi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close