Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Celulita, cum tratăm pielea cu aspect de coajă de portocală

Celulita, cum tratăm pielea cu aspect de coajă de portocală

La începutul verii, celulita este cel mai mare inamic al doamnelor și domnișoarelor, întrucât nu este vizibilă doar atunci când poartă costum de baie, ci și la pantaloni scurți, fuste și rochii.

Celulita, cum tratăm pielea cu aspect de coajă de portocală
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2022   •   14:27

La "Pastila de Slăbit” descoperim o nouă modalitate prin care putem scăpa de aspectul inestetic de coajă de portocală. Vești bune, procedura este recomandată chiar și persoanelor sub 18 ani.  

Celulita nu mai este o afecțiune cu care se confruntă doar doamnele. Stresul, sedentarismul, alimentația defectuoasă și lipsa hidratării fac ca aspectul de coajă de portocală să apară și la domnișoare. Conform specialiștilor, celulita afectează între 85-98% din fete după pubertate. Așadar, majoritatea tinerelor ajung să aibă celulită, indiferent dacă au greutatea optimă sau nu.  

"Adică apar nodulii celulitici, care sunt atât inestetici, cât și deranjanți și pot provoca și probleme de sănătate dacă nu sunt tratați", afirmă Georgiana Mutescu, specilist estetică.

Ce probleme de sănătate pot crea?

"În primul rând, sedentarismul naște și mai mult sedentarism, apar probleme de circulație a sângelui, apar probleme de includerea toxinelor în organism, care încetinesc metabolismul și astfel pot apărea mai multe probleme de sănătate.", spune specialistul.

Celulita este de mai multe tipuri. Gradele 1, 2 și 3 pot fi tratate cu ușurință cu ajutorul alimentației, hidratării și procedurilor de remodelare corporală.

"Remodelarea corporală cu led este total nedureroasă, nu afectează deloc țesutul și beneficiem de cromoterapie, adică de terapia cu lumini pentru a distruge nodulii celulitici."

Durata unei ședințe este de 20 de minute și are trei părți importante.

"În primul rând, este efectuată activarea enzimelor necesare unei bune digestii, pentru că principalele probleme apar din cauza faptului că digestia noastră este îngreunată de la fast food, stres, lipsa hidratării."

Activitatea scăzută a enzimelor este poate cea mai raspândită problemă în zilele noastre. O viață stresantă si mancarea de tip fast-food au ca rezultat o populație practic lipsită de enzime digestive. Implicațiile sunt multiple și grave, dar sunt reversibile și pot fi corectate.

"În al doilea rând, efectuăm vasodilatația și anume punem în mișcare circulația sangvină astfel încât să accelerăm toate elementele metabolice și să obținem un organism activ. Și în al treilea rând, efectuăm drenajul limfatic, eliminând toxinele care îngreunează metabolismul să acționeze corespunzător. Noi recomandăm combinarea unei ședințe de masaj și remodelare cu rol anticelulit cu una de fermitate de led, iar acestea două sunt de 40 de minute, iar un tratament complet implică cca. 12 ședințe, efectuate câte două pe săptămână.

E recomandată și persoanelor sub 18 ani?

"Da, avem și paciente minore, dar acestea vin întotdeauna însoțite de un adult având în vedere că sunt non-invazive, total nedureroase și foarte confortabile, vin și persoane mai mici de 18 ani", mai spune specialistul în estetică.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close