Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum arată cele mai frumoase hoteluri subacvatice din lume

Cum arată cele mai frumoase hoteluri subacvatice din lume

Trebuie să recunoaștem că succesul unei vacanțe ține și de hotelul la care am fost cazați. Niciunii dintre noi nu ne dorim un spațiu prea mic, neîngrijit sau care să fie poziționat greșit.

Cum arată cele mai frumoase hoteluri subacvatice din lume
Sursa foto: Unsplash.com | Alexander Kaunas
de Georgiana Mihăilă    |    30 Sep 2021   •   10:59

Iar acum, la finalul sezonului de concedii, putem garanta că turiștii care s-au cazat la hotelurile din materialul următor cu siguranță nu au niciun regret. Două indicii vă dau – sunt la câțiva metri sub apă, iar vecini le sunt animalele marine.

După cum probabil v-ați dat seama deja – este vorba despre mai multe hoteluri construite sub mare. Acestea sunt răspândite în întreaga lume, iar oricine le trece pragul are ocazia să doarmă cu peștii.

 

"Aceasta este vederea din patul tău, deci acesta este dormitorul și aceasta este vederea. Este uluitor, este atât de relaxant, este fascinant"
 
Această cameră de hotel se află în Dubai și este pentru mulți o adevărată lecție de lux.

"Aveți aici o zonă pentru a vă putea relaxa și a privi totul, acesta vrea să spună „salut, salut, băiețel”

Astfel, ferestrele enorme din podea până în tavan permit o vedere asupra celor 65.000 de animale marine. Iar priveliștea uimitoare nu lipsește nici din baie. 

Următoarea oprire este în Singapore. Aici, sunt 11 apartamente exclusive concepute ca o casă de lux cu două etaje, oferind oaspeților cele mai bune condiții atât pe uscat, cât și sub. Nivelul superior constă într-o zonă de zi deschisă, care duce spre un spațiu în aer liber și un jacuzzi. Iar la nivelul inferior e dormitorul, care are o vedere subacvatică încântătoare.
 
O cazare asemănătoare există și în Tanzania. Hotelul plutitor oferă o perspectivă unică asupra Oceanului Indian atât de deasupra, cât și de dedesubt. De pe listă nu lipsește nici Maldive. În 2018, s-a deschis prima vilă subacvatică din lume, care poate găzdui nouă persoane. Aceasta este dotată cu dormitoare, living, zonă de relaxare, bucătărie, baie și chiar sală de gimnastică.

Din fericire, există opțiuni și pentru turiștii cu buget mai mic. Această căsuță plutitoare din Suedia, care are un dormitor mic scufundat sub apă, se poate închiria cu 250 de dolari pe noapte. Tot de buget este și această cazare din Florida, care este considerată și cel mai vechi hotel subacvatic. Cândva, aici a fost centru de cercetare, iar acum este alegerea perfectă pentru călătorii îndrăzneți
 

×
Subiecte în articol: Numai de bine hoteluri subacvatice
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close