Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum ne decorăm casa de Crăciun

Cum ne decorăm casa de Crăciun

Ce ar fi zilele de sărbătoare fără flori? Chiar dacă suntem în sezonul rece, acestea nu pot lipsi din casele noastre și, mai ales, de pe mesele noastre.

Cum ne decorăm casa de Crăciun
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    18 Dec 2023   •   14:58

Specialiștii susțin că florile sunt folosite pentru a îmbogăți decorul și a crea o atmosferă cu adevărat festivă. Descoperim în materialul următor cum putem obține și noi un aranjament de efect.

Crinii albi, roșul clasic al trandafirilor sau verdele proaspăt al bradului pot fi îmbinate pentru a sublinia atmosfera tradițională. Însă și culorile mai îndrăznețe, cum ar fi movul irișilor sau albastrul intens al hortensiilor pot aduce o notă de originalitate și eleganță în decorul sărbătorilor.

Crinii albi sau trandafirii crem sunt alegeri minunate pentru a aduce o notă delicată și rafinată într-un decor predominant neutru.

Auriul este asociat cu bogăția și luxul, aducând o notă caldă și strălucitoare. În schimb, argintiul oferă un aspect elegant și modern.

Crăciunița este una dintre cele mai întâlnite flori de iarnă în România, apreciată pentru frunzele sale roșii sau albe și asociată tradițional cu sărbătorile de iarnă.

Această coroniță poate fi făcută și acasă, folosind materiale simple și diverse elemente decorative. În principiu, ai nevoie de ramuri de brad, sârmă pentru a lega și fixa ramurile, panglici, conuri de brad, fructe uscate și alte ornamente specifice sărbătorilor. O coroniță făcută acasă adaugă o notă personală și deosebită în decorul de Crăciun și poate fi o activitate distractivă și creativă pentru întreaga familie.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close