Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum obţii gene mai lungi şi mai puternice în mod natural

Cum obţii gene mai lungi şi mai puternice în mod natural

Adina Vlad împărtășește cu noi cei 3 pași care ne ajută să ne bucurăm de efectul unor gene lungi şi naturale.

Cum obţii gene mai lungi şi mai puternice în mod natural
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    21 Noi 2023   •   11:36

Mascara este cel mai bun prieten al genelor. Acesta le face să arate lungi și pline de volum. Make-up artiștii îl consideră un instrument obligatoriu în trusa oricărei femei.

Foarte important pentru realizarea acestor pași este şi periuţa pe care o aveți la rimel.

Cu siguranță vi s-a întâmplat să dați peste rimelul ideal, însă periuța v-a dezamăgit în totalitate. Decât să investiți într-un alt rimel și să căutați la nesfârșit forma ideală, puteți să luați periuța de la rimelul preferat și să o folosiți în combinație cu mascara dorita.

Atentie, makeup artistii, recomanda sa folosiți mascara si pentru a oferi volum și alungire genelor de jos! Daca nu respectati acest pas ochiul, va părea mai mic, iar machiajul va fi neterminat, fiind conturat un look total neîngrijit.

Iar un truc minune pentru gene mai lungi si dese este ... uleiul de migdale. Genele vor fi mai sănătoase și nu vor cădea la fel de mult, deoarece uleiul de migdale are în compoziție vitamina E, acizi grași și antioxidanți. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi 4 -5 picături de ulei in rimel, să amesteci bine şi apoi să aplici, iar diferența se va observa imediat.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close