Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum se îngrijeşte corect părul blond. Sfaturi de la specialişti

Cum se îngrijeşte corect părul blond. Sfaturi de la specialişti

Părul blond – pe cât de iubit este, pe atât de greu se obține. Însă, chiar și odată obținut, acesta cere o îngrijire specială. E important de știut că șuvițele blonde au un conținut mai scăzut de melanină, ceea ce le face casante și predispuse la rupere.

Cum se îngrijeşte corect părul blond. Sfaturi de la specialişti
de Georgiana Adam    |    07 Noi 2023   •   14:07

Hairstylistii recomandă o rutină care să hidrateze firul de păr și folosirea unor produse care să mențină culoarea părului pe termen lung.

Părul blond are nevoie de mai multă îngrijire față de nuanțele mai închise, deoarece firele de păr sunt mai sensibile la factorii de mediu preum soare, apă si poluare, iar cu cât este coafat mai des, cu atât tinde să aibă un aspect uscat, iar firele de păr încep să se rupă.

Atât șamponul, cât și balsamul trebuie să aibă o formulă care să îți păstreze și să îți protejeze culoarea părului, așa cum sunt produsele fără sulfați, cu nuanțe de violet sau argintiu. După spălare, este recomandata aplicarea unei masti reparatoare și cu hidratare intensă.

Repetarea acestui tratament de îngrijire a părului la fiecare spălare va menține strălucirea si previne ruperea firelor de par .

O alta greseala pe care foarte multe doamne si domnisoare o fac, este folosirea placilor sau ondulatoarelor de par aproape in fiecare zi.

Totodată, este recomandat ca vârfurile sa fie tunse în mod regulat pentru a preveni despicarea lor.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close