Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cele mai căutate destinaţii de Paşte din ţara noastră

Cele mai căutate destinaţii de Paşte din ţara noastră

V-ați gândit unde petreceți Paștele? Mulți dintre români au optat, în acest an, pentru destinațiile turistice din România. În timp ce unii își pregătesc bagajele pentru munte, alții preferă stațiunile balneare sau chiar marea.

Cele mai căutate destinaţii de Paşte din ţara noastră
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2022   •   13:43

Fiecare zonă are frumusețea sa, iar patronii hotelurilor au început deja pregătirile pentru Paște.  

Prima oprire – Complexul Cheile Grădiștei. Aceasta zona este preferata de tot mai multi turisti iubitori de munte. Pe langa peisajele spectaculoase şi relxante un alt aspect pozitiv il reprezinta numeroasele pensiuni si hoteluri care impanzesc aceasta zona, oferind turistilor cele mai bune conditii de vacanta.

"Ne așteptăm oaspeții cu o multitudine de activități de agreement, aceștia se pot bucura de o plimbare cu bicicleta, iar pentru iubitorii de adrenalină avem parcul de aventură și tiroliana în tandem. Seara, se pot relaxa la centrul SPA sau pot avea un meci de tenis sau de biliard în pub-ul hotelului", a declarat Alin Gerbacea, manager resort Cheile Grădiștei.

Pentru vacanța de Paște, bucătăria complexului se va concentra pe preparate tradiționale și pe produse de la producătorii locali.

"Pentru meniul de Paște o să avem gustarea tradițională drob, jumeri, ruladă, pulpă de porc, cârnăciori de casă, preparate pe bază de miel sarmale, nelipsitele noastre sarmale cu mămăliguță, cozonacul, pască și prăjituri de casă", a spus Andrei Pintiliciuc, chef resort.

Cei care își doresc să rămână mai aproape de civilizație, pot opta pentru Bran, o zona extrem de bogată în atracţii turistice şi deopotrivă un loc în care  istoria şi legenda se impletesc armonios.

Pe lista românilor nu sunt doar stațiunile celebre de la munte. Au fost mulți cei care pentru sărbătoarea Învierii au optat pentru un vin bun și liniște. 
Asa se face ca turismul la crama reprezinta unul dintre cele mai cautate variante pentru vacanta de Paste.

Nici litoralul nu lipsește de pe lista românilor, gradul de rezervare al hoteluriilor fiind de aproximativ 40%.

O soluție pentru cei care vor să se bălăcească de Paște, chiar și în cazul în care vremea nu va ține cu ei, sunt Băile Felix. Hotelierii de acolo nu se bazeaza doar pe atractia bailor termale, ci promit si mancaruri traditionale. În unele hoteluri, camerele au fost deja rezervate în totalitate.

Cei care aleg de sarbatori sa vina la Baile Felix trebuie sa stie, in primul rand, ca apa termala face minuni si asigura o refacere excelenta dupa excesele culinare.

 

 

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close