Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Elementele Feng Shui care aduc prosperitate la birou

Elementele Feng Shui care aduc prosperitate la birou

Sfârșitul verii este asociat deseori și cu o serie de obiective noi pe plan profesional. Unii visează la relații mai bune cu colegii, alții la câștiguri mai mari. Dorințele pot suna diferit de la o persoană la alta. Însă, cum pot fi acestea transformate în realitate?

Elementele Feng Shui care aduc prosperitate la birou
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Mihăilă    |    13 Sep 2021   •   12:34

Potrivit specialiștilor, cel mai mult contează poziția biroului. Georgiana Văsuian, specialist Feng Shui a dezvăluit cele mai importante secrete despre prosperitate și succes la locul de muncă. Atenție, cei care lucrează de acasă sunt în avantaj. 
 

"Recunosc că mi-am ales biroul întotdeauna după lumina soarelui, după unde erau poziționați ceilalți colegi. Însă, nu am ținut niciodată cont de feng shui, însă, de astăzi, mi-am propus să țin cont și de acest aspect. Drept urmare, am invitat-o pe Georgiana la locul meu de muncă pentru a vedea cum ar trebui să mă organizez ca să fiu în regulă și din punct de vedere al feng shuiului", spune reporterul emisiunii Georgiana Mihăilă.

Spune-ne, Georgiana, de ce este important să ținem cont și de acest aspect?

 

"Este important să ținem cont de acest aspect, pentru că în primul rând ne dă o stare de bine și în momentul în care noi avem o stare de bine putem să lucrăm, să fim mai productivi, suntem mai plini de energie, avem o stare mai pozitivă și atunci suntem mai în armonie cu noi înșine și automat cu oamenii din jurul nostru, cu biroul, de ce nu, cu șefii și așa mai departe", îndeamnă specialistul Feng Shui.

 

Cum ne stabilim feng shuiul?  

 

Prin multe calcule și măsurători. Este necesar să avem o schița a biroului sau a spațiului în care noi locuim sau lucrăm și se fac niște calcule, niște măsurători și apoi avem o carte energetică a acelui spațiu. Este important să găsim sectoarele pozitive și să le activăm.

Fiecare persoană are patru sectoare pozitive și patru negative. Potrivit specialiștilor, acestea sunt stabilite în funcție de numărul personal, care se calculează pornind de la data nașterii.

Acum, biroul se află cu fața către direcția sud și conform datei tale de naștere, direcția cea mai potrivită pentru tine este direcția de SV. Aceasta este direcția SV și e direcția cea mai bună pentru tine, astfel încât tu să fii mai productivă și să ai o stare de bine, să fii în armonie.

Drept urmare, recomandarea specialistului este ca biroul să fie amplasat întotdeauna pe un sector pozitiv. În caz că nu îți poți muta spațiul de lucru, există anumite remedii care te pot ajuta să minimizezi energiile negative.

Pentru conflicte se folosește elementul foc și atunci poate să aducă obiecte de culoare roșie sau de culoare fucsia, roz și așa mai departe sau poate să aprindă chiar și lumânări parfumate ca să nu explodeze biroul.

În principiu, feng shuiul tradițional se bazează pe cele cinci elemente naturale.

Acestea fiind lemnul natural întotdeauna, adică un birou din lemn nu ne va fi de folos, va trebui să folosim lemn pur, cum ar fi o plantă în ghiveci sau bambuși – lumea îi consideră norocoși, sunt, într-adevăr, norocoși, dacă sunt puși unde trebuie și când trebuie. Putem folosi elemente de foc prin obiectele roșii. Apă naturală, cum ar fi un acvariu sau o fântână arteziană. Asta de obicei se folosește pentru activarea prosperității.  Și obiecte din metal pur, cum ar fi o măsuță de metal sau un scaun sau o statuietă din metal.

Dacă îți dorești și tu să îți calculezi numărul personal, află că pe internet se găsesc o mulțime de softuri care te pot ajuta.

 Acestea sunt de la 1 la 9 și în funcție de asta le poate da și direcțiile lor favorabile și având în vedere că nu toată lumea deține o astfel de busolă, pot folosi chiar telefonul personal, să folosească o busolă simplă și să vadă direcția personală.

O amenajare din punct de vedere feng shui se poate face și la biroul de acasă.

Pentru că sunt conștientă că mulți dintre voi încă lucrați de acasă, n-am putut să nu o invit pe Georgiana și în locuința mea pentru a o întreba cum ne amenajăm biroul atunci când lucrăm de acasă. Georgiana, spune-mi de ce trebuie să ținem cont de această dată?

 De această dată, lucrurile cred că sunt puțin mai ușoare, pentru că în primul rând putem să ne desfășurăm așa cum dorim noi, putem să facem modificările necesare, astfel încât să putem lucra mult mai productiv și mai eficient.

Dacă vorbim strict de zona de lucru, ar trebui să ținem cont de aceleași indicații pe care mi le-ai dat și în cazul biroului de la locul de muncă?

În principiu, da, este nevoie să lucrăm pe o energie dinamică, activă și aici sunt câteva energii care au legătură inclusiv cu banii. Ideal ar fi să avem energia prosperității chiar la intrarea în locuință sau în biroul în care lucrăm. De ce? Pentru că banii intră mult mai ușor în spațiul respectiv și avem nevoie de acumulare, adică banii când intră în casă să și rămână", mai spune specialistul în Feng Shui.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close