Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Hainele te pot reîntineri! 3 idei de ţinute cool pentru domni

Hainele te pot reîntineri! 3 idei de ţinute cool pentru domni

Îți dorești ca vârsta din buletin să semnifice doar o cifră? Atunci, te anunțăm că te uiți la emisiunea potrivită. Astăzi, avem invitat un consultat de imagine, care deține cele mai prețioase sfaturi pentru domnii care își droesc să arate mai tineri decât sunt.

Hainele te pot reîntineri! 3 idei de ţinute cool pentru domni
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Mihăilă    |    16 Feb 2022   •   10:00

E simplu - magia se întâmplă doar cu ajutorul pieselor vestimentare. Iată TREI idei de ținute.

Chiar dacă moda este subiectivă, iar tu porți ceea ce îți place în materie de haine, există totuși tipsuri pe care specialiștii le recomandă pentru bărbații care își doresc să păcălească vârsta din buletin.

''Ce e foarte clasic ne și îmbătrânește, deoarece ne face mai serioși. Putem jongla mai mult cu smart casual-ul'', a spus Iosif Manea, consultant de imagine.

Acest stil este o combinație între casual, office și business. Practic, presupune să te îmbraci undeva la granița dintre casual și o ținută mai formală. O ținută smart casual este îngrijită, confortabilă, apropiată de una business, însă mai puțin încordată. Dacă îți sună complicat, nu te îngrijora, l-am rugat pe Iosif să ne exemplifice trei idei de ținute.

''În primul rând, o să scăpăm de blugii cu croiul foarte drept și cu lungimea puțin îndecisă și combinația între culori greșite, cum ar fi maro cu negru, sau hanorac foarte sport cu denim'', a mai spus Iosif Manea.

Astfel, prima ținuta este una super cool, în nuanțe de negru.

''Am ales, în primul rând, o cămașă printată tocmai pentru a crea acel efect de tânăr, de urban. Dacă am fi optat pentru o cămașă simplă, pe o culoare banală n-ar mai fi avut același efect.

De asemenea, geaca este foarte importantă, pentru că având un croi bomber scoate ținuta din anonimat și o face mult mai tinerească. Dar și pantalonii, fiind cropped, adică cu un spațiu de la baza pantofului până la croiul blugilor, face ținuta mult mai tinerească'', a menţionat consultantul de imagine.

De asemenea, nu evitați încălțările oversiezd, care sunt în trend în anul 2022 și, conform specialiștilor, au puterea de a întineri. Ținuta numărul doi este în special pentru domnii care preferă stilul elegant sau care urmează să participe la un eveniment important.

''Eu mă limitez la două obiecte clasice, de care am avea nevoie – de obicei, lacul și tuxedo. Noi mergem pe stilul acesta italian, cu glezna la vedere, putem opta și pentru o pereche de sosete colorate, care să nu aibă deloc legătură cu celelalte culori. Iar pentru sacoul tuxedo, spun tuxedo pentru că reverele sunt satinate, nu mergem pe cămașă sau pe papion, mergem pe un tricou la baza gâtului, tot negru și cu asta siguranță mai mințim cu 5 sau poate chiar 10 ani'', a afirmat Iosif Manea.

A treia ținută poate fi purtată în viața de zi cu zi. Jocul de culori o scoate din anonimat și o transformă într-o adevărată sursă de inspirație pentru domnii care vor să arate mai tineri.

''Este o ținută perfectă pentru stradă sau în oraș, pe timp de zi. Trucurile la această ținută, în primul rând, ar fi că este foarte în tendințe, culorile, culoara jachetei, acest albastru este culoarea anului, împreună cu bejul de la pantaloni. Al treilea truc foarte important ar fi croiul pantalonilor, care este foarte actual. Sunt pantalonii bufanți cu piese'', a mai afirmat Iosif Manea.

Așadar, nu ar trebui să îți mai lipsească pantofii sport, piesele cu imprimeu și jacheta bomber. Nu îţi fie teamă să porţi modele noi de îmbrăcăminte, deoarece pot fi uşor de asortat, indiferent de vârstă.

×
Subiecte în articol: Numai de bine Iosif Manea
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close