Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Casa actriței Hilary Duff, plină de surprize: multe culori, un coteț de găini și un tobogan interior

Casa actriței Hilary Duff, plină de surprize: multe culori, un coteț de găini și un tobogan interior

Hilary Duff şi-a deschis casa pentru seria Open Door a celebrei reviste Architectural Digest. Actriţa recunoaşte că locuinţa ei nu e întotdeauna aşa cum au surprins-o acum camerele, dar că nu o deranjează asta.

Casa actriței Hilary Duff, plină de surprize: multe culori, un coteț de găini și un tobogan interior
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    16 Oct 2020   •   21:30

Hilary măturisește că e normal ca într-o casă în care locuiesc şi copii, pernele să nu fie toate la locul lor mereu. Nu ne aşteptam însă ca pe proprietatea unei vedete să găsim un coteţ de găini sau un tobogan interior.

Deşi nu credea că va avea poze în toată casa, după ce a născut, lucrurile s-au schimbat. Actriţa recunoaşte că nu întotdeauna pernele de pe canapea sunt aranjate sau că în vaze sunt mereu flori proaspete, dar că este foarte fericită în această casă. 

Spaţiul ei preferat este bucătăria, care este lipită de living, şi unde s-a implicat foarte mult în amenajare. Copiii au o cameră de joacă, unde există şi un birou pentru fiul ei, Luca. 

Locul în care se ascunde de copii este un spaţiu în care Hilary are o masă de machiaj, o cadă uriaşă, dar şi o cabină de duş.

Obişnuieşte să facă băi lungi şi relaxante atunci când este stresată şi a mărturisit că tot aici şi-a născut cel de-al doilea copil, o fetiţă. Dressingul este o altă parte importantă a casei. Actriţa are o obsesie pentru pantofi, genţi şi paltoane. La etaj, camerele copiilor sunt uluitoare şi datorită unui element surprinzător într-o casă - un tobogan.

Grădina este la fel de impresionantă. Familia îşi petrece mult timp în aer liber. Au o casă în copac, o trambulină, o grădină cu verdeţuri, o piscină, un tobogan şi un coteţ cu şase găini.

Cum arată casa actriței Hilary Duff

×
Subiecte în articol: Numai de bine hillary Duff
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close