Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine HOROSCOP pentru sănătate 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectați de forțe malefice. Vărsătorii pot avea probleme grave

HOROSCOP pentru sănătate 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectați de forțe malefice. Vărsătorii pot avea probleme grave

HOROSCOP Mariana Cojocaru a prezetat, la Antena 3, horoscopul sănătății pentru anul 2020. Anul 2020 din punct de vedere al sănătății este unul cu marcaj foarte puternic și destuld e dur. Va fi pentru prima dată când vom avea 6 eclipse. Una e spre final de an, dar efectele se simt în 2020, următoarea e în ianuarie, iulie-iulie, apoi final de an.

HOROSCOP pentru sănătate 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectați de forțe malefice. Vărsătorii pot avea probleme grave
29 Dec 2019   •   10:08

HOROSCOP Berbec - pe 28 ianuarie intră Lilith, este considerată malefică și în relație directă cu sănătatea care nu e bună.

HOROSCOP Taur - vom avea un cvintil între Lilith și planetele care vor fi în Berbec. Nativii vor fi bruscați și trebuie să fie atenți cu sănătatea lor.

HOROSCOP Gemeni - anul va fi foarte puternic aspectat, agresat de axa de destin care va intra la jumătatea verii în Femeni și Săgetător.

HOROSCOP Rac - va fi afectat de axa karmică care e în Rac și Capricorn și care poate continua pe aspectele de sănătate pe tot parcursul anului 2020. Cauzele bolilor sunt de natură karmică.

HOROSCOP Leu - va fi între ciocan și nicovală din punc te vedere al sănătății.

HOROSCOP Fecioara - va fi și ea pe un aspect de cuadratură cu axa karmică din Gemeni și din Săgetător, va trebui să fie atentă.

HOROSCOP Balanța - e într-o căutare de echilibru și de armonie. Începutul de an o vizează în mod direct datorită eclipselor care sunt în aspect de cuadratură cu Soarele natal.

HOROSCOP Scorpion - e vizat datorită că debutul de an are loc cu Marte în Scorpion. Un malefic ar putea să le afecteze sănătatea.

HOROSCOP Săgetător - sunt vizați în mod deosebit din vară încolo. E mai bine să previi decât să ajungi acolo unde e rău.

HOROSCOP Capricorn - este marcat de eclipsele de început de an. Pe astrograma persoanlă pot vedea soluții.

HOROSCOP Vărsător - cei uranieni trebuie să aibă anumite deschideri, ce Saturnieni  pot avea probleme grele și grave.

HOROSCOP Pești - scapă de Lilith pe 28 ianuarie. Cei care nu și-au rezolvat problemele din 2019, va trebui să caute soluții în 2020.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru Horoscop
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close