Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Lifting facial cu ajutorul machiajului. Trucuri de la make-up artist

Lifting facial cu ajutorul machiajului. Trucuri de la make-up artist

Toate femeile îşi doresc să aibă o faţă netedă, cu un aspect întinerit şi fără riduri. Vă arătăm că se poate, chiar și fără niciun fel de intervenţie estetică, doar printr-un simplu machiaj. Câțiva pași simpli te pot ajuta să pari cu câțiva ani mai tânără.

Lifting facial cu ajutorul machiajului. Trucuri de la make-up artist
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2023   •   11:29

Învățăm de la make-up artistul Ana Cucuta cum putem face lifting facial cu ajutorul unui singur corector.
 
"Eu deja mi-am aplicat fondul de ten si o sa folosesc un concelar care este mai deschis la culoare decat culoarea fondului de ten si il aplic pe zona cearcanului, la coltul ochiului ascendent.", a spus Ana Cucuta.
 
Așadar, corectorul folosit pentru a masca imperfecțiunile, precum cearcănele, petele pigmentare, coșurile sau cicatricile rămase în urma lor, poate fi un instrument de bază și pentru zilele în care vrei să pari mai tânără. Câteva linii trasate strategic te vor ajuta să obții efectul instantaneu de lifting facial.
 
"Cum poti observa toate liniile sunt perfect diagonale, sunt ascendente, niciuna nu este nici pe rotund, nici pe orizontala. Liftingul ce inseamna, de fapt, sa tragem de fata, sa dam imrpesia ca totul pe fata noastra urca.", a mai detaliat make-ul artistul.


 
Ulterior, cu o pensulă, un burețel sau chiar cu degetele se uniformizează produsul.
 
"Eu lucrez cu o pensula plata si aceasta miscare de tapotare, apas, ridic, uniform pe toata zona asta. Liftingul nu vine doar din ce am facut eu acum din counturing, vine si din restul, adica daca vrem sa ridicam ochiul complet.", mai spune Ana.
 
Dacă îți dorești să arăți mai tânără, nu îți încărca tenul. Deși ai putea crede că mai mult produs te va ajuta să ascunzi mai bine semnele îmbătrânirii, află că nu este așa.
 
Un alt truc important este folosirea blush-ului, care trebuie asortat cu rujul. Pentru pielea deschisă sunt recomandate nuanțele delicate, cum ar fi roz sau violet, iar pentru tenul cu nuanțe măslinii, blush-urile pieriscă.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close