Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Make-up artistul "numai de bine" testează trucuri de pe internet

Make-up artistul "numai de bine" testează trucuri de pe internet

În ultimii ani, cel mai bun profesor al nostru a devenit... internetul. Cu ajutorul lui știm să gătim, cum și cu ce să ne îmbrăcăm, iar lista poate continua la nesfărșit. Tot acolo găsim și trucurile de make-up, care, trebuie să recunoaștem, ne plac atât de mult.

Make-up artistul "numai de bine" testează trucuri de pe internet
Sursa foto: Unsplash.com | Raphael Lovaski
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2022   •   17:30

Ana Cucută verifică trucurile de pe internet, analizează, testează, iar la final dă verdictul. Primul truc găsit își propune să îmbunătățească textura fondului de ten.

"Pun fond de ten într-un pahar cu apă, sincer nici eu nu știu cum se face asta, pentru că este prima dată când încerc, dar tocmai de aia testăm, ca să vedem exact ce o să ne iasă.", spune Ana.

După primele secunde, pare că nu funcționează.  

Chiar și cu alt fond de ten și mai puțină apă, rezultatul este același.

Eu de când am auzit de trucul asta m-am gândit că nu funcționează pentru simplul fapt că apa cu uleiul nu se amestecă.

Așadar, concluzia este că nu tot ce găsim pe internet este și adevărat.

Trucul doi este cel în care facem conturing cu ajutorul unei pensete și cu un stick de conturing, adică aplicăm puțină cremă de contur pe toată muchia conturii și cică, așa am văzut pe internet, aplicăm apoi penseta pe nas și o să ne iasă conturingul perfect.

Acest tip de contur face nasul să pară mai subțire și perfect drept.

"Da, funcționează. Însă, ar trebui să avem mare grijă, pentru că aceste două dungi nu trebuie să vină până în vârful nasului, ar trebui să ne oprim cu ele undeva aici. Apoi, cu o pensulă trebuie să venim cu o pensulă micuță și să începem să întindem ușor produsul aici.", a spus make-up artistul.

Și trucul numărul trei, care presupune conturarea feței cu ajutorul unei folii alimentare.

"Mai înâi măsor și trebuie să știu exact unde aplic produsele, ca să se potrivească feței ei și mi-am luat măsurătorile. Deci aici nasul, aici bărbia, aici fruntea. Perfect, să trecem la treabă! De ce ar face cineva asta? Este foarte greu, este mult mai ușor să îți conturezi decât fața, de ce te-ai chinui așa?", a mai adăugat Ana.

După ce s-a finalizat desenul, folia se aplică pe fața clientei și, conform videoclipului găsit pe internet, rezultatul ar trebui să fie perfect.

"Deci acest truc NU... vreți să dăm folia? Da,da! Ok, haideți să ne încercăm norocul. Deci acest truc nu funcționează, este ceva foarte rău, dintr-un model superb mi-a ieșit un model indian.", mai spune Ana.

Așadar, cel de-al treilea truc s-a dovedit a fi bun doar pentru o porție bună de amuzament.

×
Subiecte în articol: Numai de bine Ana Cucută
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close