Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Manichiura cu pudră, un trend revoluţionar

Manichiura cu pudră, un trend revoluţionar

Unghii mai sănătoase şi mai frumoase. O nouă tehncica şi-a făcut loc în rutina femeilor din România. De-a lungul timpului s au remarcat o mulţime de metode care să vină în ajutorul nostru.

Manichiura cu pudră, un trend revoluţionar
de Georgiana Mihăilă    |    29 Ian 2021   •   07:30

Nou tehnică este una complet organică, iar, în plus, şi procesul de realizare a manichiurii este unul spectaculos.

Pudra organică este singura metodă care a convins-o pe Georgiana, după mai bine de șapte ani, să renunțe la unghiile cu gel.  Astăzi, se află la a cincea ședință și este nerăbdătoare să vadă rezultatul final.

Veronica Istrate, tehnician, a făcut o demonstrație cu praful spectaculos, noul trend în materie de manichiură.

''Acestea sunt pudrele, practic este un praf, el se aplică pe unghie cu un lichid special. El se aplică în trei straturi, se pilește și gata unghiuțele. Practic înlocuiește gelul clasic, da, un praf.

 Și nu doar că îl înlocuiește, ci vine și cu o mulțime de beneficii.

''În primul rând este un produs procesat organic, nu mai are în compoziție formaldehido și toluen. Ele nu se usucă la lampă și știm foarte bine că ultravioletele cresc riscul cancerului de piele. Se usucă la aer instantaneu. Are un complex de vitamine extrem de important, iar cu fiecare aplicare, unghiile se regenerează – vitamina D, calciu, vitamina E. Timpul de execuție este foarte scurt, comparativ cu gelul unde poți sta chiar și trei ore, undeva la 50 de minute la noi unghiuțele sunt gata.  Și ca rezistență la fel, 3-4 săptămâni, depinde de la o clientă la alta'', explică Veronica Istrate.

 

×
Subiecte în articol: Numai de bine manichiura pudră trend
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close