Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Mirela Retegan, despre campania pornită din inimă, "Încalţă un copil de toamnă''

Mirela Retegan, despre campania pornită din inimă, "Încalţă un copil de toamnă''

Mirela Retegan, despre campania pornită din inimă, "Încalţă un copil de toamnă''
Sursa foto: Foto: Mirela Retegan/Facebook
09 Dec 2019   •   09:25

Mirela Retegan, fondatoarea proiectului fenomen ''Gaşca Zurli'' are agenda zilnică plină ochi nu doar cu evenimente şi concerte, dar şi cu tot felul de campanii umanitare. Recent a lansat "Încalţă un copil de toamnă".

Povestea a început de la o postare pe Facebook, acolo unde îndeamnă părinţii să doneze încălţări pentru copiii din mediile defavorizate.

Mesajul ei a devenit viral. Oameni din toate oraşele ţării au donat mii de perechi de încălţări şi astfel, apelul umanitar a fost un real succes. În spatele acestei reuşite sunt zeci de ore de muncă.

''Nu a fost uşor pentru că implică foarte multă comunicare. Am convins om cu om, dar a meritat pentru că astăzi vorbim de o campanie naţională. A plecat de la o pereche de ghetuţe pe care le-am primit la Viena într-un spectaol al găştii, la diaspora românească şi astăzi vorbim despre mii de pereche de ghetuţe strânse în toată ţara'', a spus Mirela Retegan despre cea mai inimoasă campanie din 2019.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close