Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Mituri despre albirea dinţilor care pot afecta dantura

Mituri despre albirea dinţilor care pot afecta dantura

Albirea dentară este un proces la care apelează tot mai mulți oameni pentru a-și îmbunătăți aspectul și a obține un zâmbet mai strălucitor.

Mituri despre albirea dinţilor care pot afecta dantura
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2023   •   12:59

Cu toate acestea, pe măsură ce tehnologia în domeniul dentar avansează, există din ce în ce mai multe opțiuni de albire disponibile, făcând alegerea metodei potrivite destul de dificilă. Iar specialiștii atrag atenția asupra metodelor naturiste executate acasă, care s-ar putea să vă facă mai mult rău.

Ce este bine să facem și ce nu pentru a avea dinți sănătoși și albi, vedem chiar în materialul următor.

Social media alimenteaza o preocupare accentuata fata de estetica în general, iar estetica dentara este o zona de prima interventie in multe cazuri, pentru că zâmbetele noastre depind de ea.

Principalele tratamente sunt cele pentru îndreptarea dinților și cele pentru albire, insa nu toate sunt eficiente, ba chiar mai mult pot avea efecte devastatoare pentru dinti.

Medicii atrag atentia asupra riscurilor la care se expune pacientul atunci cand se inspira de pe interent auspra tratamentelor naturiste. Fara un consult in cabinetul specialistului, dintii pot deveni mai sensibili.

O alta metodă revolutionara, asa cum este descrisa pe paginile comerciantilor, este pasta de dinti cu carbune activ. Dentistii spun ca rezultatele sunt vizibile, dar pe termen lung sunt destul de daunatoare.

Zâmbetul are un impact semnificativ asupra stării de spirit și încrederii în sine, iar albirea dentară este o opțiune tot mai populară pentru a-l îmbunătăți, cu condiția să fie efectuată corect și în siguranță.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close